Soru Vodafone kullananlar

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar bende yenilerde geçtim Vodafone ye daha önce de pek telefonla konuşan biri değilim ama konuşunca beş on dakika sonra küt diye telefon kapanıyor karşı tarafın yüzüne kapanıyor gibi oluyor önceki hattim da türk Telekom idi son günlerde onda da öyle oluyordu müşteri hizmetleri aradım yönlendirme ile hat resetleme yaptık bir görüşme yaptım bir süre sonra yine öyle küt diye kapandı bu neden olur başına gelen oldu mu acaba?
Müşteri hizmetlerini arayın, yakınınızdakí verici de arıza vardır, baksınlar... Aynı bölgeden pek şikayet olmazsa, ilgilenmezler, ısrarla her gün aramaya devam edin

Mi11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
223
Her sene benim standartım bu. Taahhüt dolunca Telekom. Taahhüt dolunca Turkcell. Vodafone a hiç geçmedim. Geçmem. İngiltere'de ve Avrupa'da verdiği kalitede hizmet versin geçeyim. Ama yok.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
1 ay sonra vodafone geçeceğim zaten operatörlerin de yapmak istediği bu çünkü bu yapılanlar onların işine yarıyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
1 ay sonra vodafone geçeceğim zaten operatörlerin de yapmak istediği bu çünkü bu yapılanlar onların işine yarıyor.
Aman hocam,sakın ha....Vodafone İngiltere'de ve Avrupa'da verdiği kalitede hizmet veriyormu ki, geçesiniz....
Belliki Turkcell ve Telekom veriyor....bu verdiği çok önemsenen hizmetler nedir, ayrıca da merak ediyorum

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
Aman hocam,sakın ha....Vodafone İngiltere'de ve Avrupa'da verdiği kalitede hizmet veriyormu ki, geçesiniz....
Belliki Turkcell ve Telekom veriyor....bu verdiği çok önemsenen hizmetler nedir, ayrıca da merak ediyorum

Benim buralarda fena değil hocam ayrıca turkcell de internet yetmiyor. Onun dışında uzun yıllar vodafone kullandım ama yine de mecburum.

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Müşteri hizmetlerini arayın, yakınınızdakí verici de arıza vardır, baksınlar... Aynı bölgeden pek şikayet olmazsa, ilgilenmezler, ısrarla her gün aramaya devam edin

Geçen aradım hocam şebeke güncellemesi yaptılar bir iş görüşmesi yapınca yine kesildi ama sonra pek test etme durumu olmadı bakacağım düzelmez ise bakacağım dediğinize hocam.. teşekkür ederim ilginize..

Üst Alt