Soru Vodafone kullananlar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
50
Vodafone biz emekliler için böyle uygun paketler verdiği, bizler de ( bağımsız araştırma şirketi Umlaut ' a göre Vodafone' un en güvenilir firması sayıldığı şehir olan ) Şehr-i İstanbul ' da yaşadığımız müddetçe....
Vodafone kullanmaya devam.
Not : Sahi bu Vodafone pişmanlıktır lafını kim çıkardı yahu...

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
vodafone'lu arkadaşlar; telefonunuzun bataryası nasıl? eski operatöre göre daha hızlı bittiğini hissettiniz mi?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
vodafone'lu arkadaşlar; telefonunuzun bataryası nasıl? eski operatöre göre daha hızlı bittiğini hissettiniz mi?
Onu kim dediyse, bence işkembeden atmış, bende hiç bir fark olmadı, yani olumsuz anlamında

Mi11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
İstanbul da yaşayan birinin Vodafone da bataryasının daha hızlı bittiğine ihtimal vermem, İstanbul dışında olabilir, vericilerin uzaklığı ile ilgili olabilir

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
İstanbul da yaşayan birinin Vodafone da bataryasının daha hızlı bittiğine ihtimal vermem, İstanbul dışında olabilir, vericilerin uzaklığı ile ilgili olabilir

Vodafone kullanıyorum baz istasyonel problem yaşıyorum sağolsunlar adıma olan bütün hatlara olmayacak tarife yaptılar 2 senedir kullanıyorum zamsız :) diğer firmalar bunun yanında halt etmiş hiçbir destek yok Türk Telekomun baz istasyonel problemi var hiçbir destek vermiyorlar.

İstanbul'da yaşıyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
İstanbul'da baz istasyonel problem yaşamanıza rağmen mi 2 senedir Vodafone kullanıyorsunuz hocam?
Ben sorun yaşasaydım, 15 günü beklemeden derhal Turkcell'e geri dönerdim, Allah'tan ki sorunsuz kullanabiliyorum ve iyiki geçmişim Vodafone'a...182 lira bedava sayılır

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
380 TL 60GB paket kullanıyorum. Çift hat.
Xiaomi 15 ultra ile sakın bir semtte oturuyorum. Hız gün içinde 10-40mbit gece 100lerde seyrediyor.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
Aslında onun cevabı şöyle eğer 4.5G de 1-2 diş çekiyor ve sonrasında 3G'ye düşeüp yeniden yükselirse şarjı biraz tüketebilir onun dışında çok bir etkisi yok.

Sefadumann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
13
Ben de vodafone kullanıyorum, Erzurum da ilçelere göre (Erzurumun içinde olan ilçelere göre aziziye,palandöken,şükrü paşa vs.) değişkenlik gösteriyor hakkını yemeyeyim ha şikayetçi de değilim gayet memnunum benim yaşadığım yerde çekiyor 😅 çektiği zaman tam çekiyor çekmedimi de rezalet . Bu batarya konusunda ise bir günü çok rahat çıkarabiliyorum oyun oynamazsam .Şahsen ben memnunum ama benimle aynı mahallede oturup şebeke problemi yüzünden turkcell e gecen arkadaşım var :D İstanbul harici bazı illerde problemli denilebilir

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar bende yenilerde geçtim Vodafone ye daha önce de pek telefonla konuşan biri değilim ama konuşunca beş on dakika sonra küt diye telefon kapanıyor karşı tarafın yüzüne kapanıyor gibi oluyor önceki hattim da türk Telekom idi son günlerde onda da öyle oluyordu müşteri hizmetleri aradım yönlendirme ile hat resetleme yaptık bir görüşme yaptım bir süre sonra yine öyle küt diye kapandı bu neden olur başına gelen oldu mu acaba?

Üst Alt