Rehber Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel Ses Modları (Viper Codec)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam peki şey bluetooth kulaklık kullanıyorum da ben redmi airdots şu an ayarlarla oynadım farkı pek hissedemedim önerebileceğiniz ayar var mı siz veya başka birsinin.
DDC ve sarmanlama seçiminden sizin kulağınıza hoş gelen bir seçeneği uygulayabilirsiniz. Kulaklıktan kulaklığa, Cihazdan cihaza değişebildiği için pek bir kesin ayar öneremiyorum hocam.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
9T üzerinde magiskten kurdum fakat gücü açıp kapatsam da bir fark yok sağ sol kanalı değiştiriyorum gene bir değişiklik olmuyor, uygulama neden işe yaramıyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
9T üzerinde magiskten kurdum fakat gücü açıp kapatsam da bir fark yok sağ sol kanalı değiştiriyorum gene bir değişiklik olmuyor, uygulama neden işe yaramıyor

Hocam kurulum ile ilgili sıkıntı olmuş kaldırıp tekrardan aşağıda anlattığım gibi deneyebilirsiniz

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Bu arada DDC ve Sarmalanma için verdiğiniz dosyaları belirttiğiniz klasöre değil Android > data > com.pittvandewitt.viperfx > files buradaki konuma atılması gerekiyormuş bilginiz olsun.

Ayrıca TWRP den birşey silmeme gerek kalmadı

Sürüm: 2.7.1.6

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Dosya silme yöntemi sorun çıkınca (bootlop ve yüklenememe) etkili oluyordu, bazense hiç gerek kalmadan sizdeki gibi yükleme başarılı oluyordu...

umutizgi hocam Sarmanlama ve DDC klasör yolu değişmişti konunun mesajlarında daha öncede belirtilmişti dikkatinizi çekmemiş sanırım...

ClassiCTR hocam konudaki dosya yolunu rica etsem düzenleyebilir misiniz?

iceworld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ender
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
9
VİPER-DDC ile sarmalanmayı ayni anda kullanirken sakin müziği durdurmayin kulaklik kafayi yiyor. az daha kulaklarim patliyordu aman dikkat edin.

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam ne yaptıysam nereye attıysam olmadı maalesef codec ayarları-Android > data > com.pittvandewitt.viperfx > files- bu yolu da izledim lakin gene olmuyor

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam ne yaptıysam nereye attıysam olmadı maalesef codec ayarları-Android > data > com.pittvandewitt.viperfx > files- bu yolu da izledim lakin gene olmuyor
Hocam bahsettiğiniz klasör yolunda aşağıdaki gibi 3 dosya olmalı. Onların hepsini silin.

Konuda verilen en altta VİPER4Android.zip arşivini indirip WinRAR gibi bir programla klasöre çıkarın. Çıkardığınız klasörden Aşagıdaki 4 dosyayı kopyalayıp
>>Android/ data/ com.pittvandewitt.viperfx/ files klasörüne yapıştırın.

İşlem tamam aşağıdaki şekilde DDC ve Sarmalanma aktif oluyor...

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
İyi geceler dilerim. Mi Mix 3 cihazımda bir türlü doğru ayarları bulamadım. Sennheiser CX 3.00 model bir kulaklığım var. Kullandığınız güzel ayar varsa yardımcı olabilir misiniz?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
İyi geceler dilerim. Mi Mix 3 cihazımda bir türlü doğru ayarları bulamadım. Sennheiser CX 3.00 model bir kulaklığım var. Kullandığınız güzel ayar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Hocam konuda anlatılan özellikle sarmalanma olsun DDC olsun bas ile ilgi ayarlar falan bunları denediniz mi?

Birde Hocam aynı aksesuarları kullanmadığımız için ayar önermem doğru olmaz benim çok kaliteli ses aldığım ayarlar sizin için haşat olabilir. O yüzden en kaliteli ayarları kendiniz oluşturmalısınız...

Üst Alt