Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberViper4AndroidFX Kullanımı ve Özel Ses Modları (Viper Codec)
Hocam JamesDSP diye bir konu açtım isterseniz mevcut modülleri kaldırıp birde JamesDSP yi deneyebilirsiniz. Belki istediğiniz kaliteyi orada bulabilirsiniz...
JamesDSP Android 5.0 ve üzerinde model ve rom ayrımı yapmaksızın genelde çalışmaktadır. Kurulum Magisk Manager ile yapılacaktır. 1.Adım>> Gerekli dosyaları telefonumuza indiriyoruz. 2.Adım>> Magisk'ten modüller kısmını açıyoruz. 3.Adım>> Audio Compatibility Patch'ı kurup yeniden başlatmadan...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*Önceden Yüklediklerinizi silin
*Magisk'i son sürüme güncelleyin
*Magisk modüller sekmesinden
>>Magisk_SELinuxManageri kurun ve yeniden başlatın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
>>Magisk_Viper4AndroidFx v2.7.1..i kurun ve yeniden başlatın
>>Telefon yeniden başladıktan sonra Viper uygulamasına girin root izni isterse verin sürücüyü yükleyecek sonra yeniden başlayacak o anda ses açma tuşunu basılı tutun TWRP ekranına girecek oradan
>>Dosya Yöneticisi>>data/adb/modüles/Viper4AndroidFx klasörüne girin ve post-fs-data.sh dosyasını silin..
Telefonu yeniden başlatın tamamdır. Kurulum başarılı bir şekilde bittikten sonra konu başında verilen Viper Codec leri entegre ederseniz tadından yenmez (◔‿◔)
Silinecek dosyanın yerinin bilgisini veren bymcs hocamıza teşekkürler...
Hocam çok teşekkür ediyorum sorunsuz bi şekilde kuruldu şimdi de konuda verilmiş zip dosyasını telefon hafızasına atıyorum daha iyi bir deneyim için. Çok teşekkürler geç gördüm yorumunuzu. Umarım aradaki farkı hissedebilirim .
Hocam çok teşekkür ediyorum sorunsuz bi şekilde kuruldu şimdi de konuda verilmiş zip dosyasını telefon hafızasına atıyorum daha iyi bir deneyim için. Çok teşekkürler geç gördüm yorumunuzu. Umarım aradaki farkı hissedebilirim .
Hocam peki şey bluetooth kulaklık kullanıyorum da ben redmi airdots şu an ayarlarla oynadım farkı pek hissedemedim önerebileceğiniz ayar var mı siz veya başka birsinin.