- Adım
- Mehmet Can
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom da şimdiye dek farkettigim problemler şunlar;Gerçekten mükemmel bir ROM'a benziyor, bir sıkıntısı var mı, geri dönüşleriniz nelerdir? Geçmeyi düşünüyorum da...
Çoklu işlem gücü şuan miui10 romlara göre bir tık kötü. Ve yoğun kullanımda seyrek bir şekilde arayüz çökebiliyor. Geliştiriciler güncelleme vereceklerini bununla ilgilendiklerini söylediler. Onun dışında kullanımı etkileyen bir problem yok bence sadece miui12 ve pie deneyimlemek için bile yüklenebilir.
Tema dışarıdan yüklenmiyor farklı yöntemler var bulursam yazarım ama mağazadan indirilebiliyor şimdilik idare edilebilir.hızlı şarj bende çalışmıyor hocam
ne zaman yayınlanlar acaba fixli olanı
bir de 3. parti tema sorunu yaşıyorum
Ayrıca test ettiniz romu ve tahminen beğendiniz sanırım. Şuan geri noughata dönecek bile olsanız eminim ki güncellemeleri takip edeceksiniz. Güncelleme geldiğinde bildiricem.
Kendim için konuşursam şuan ki ekip çok iyi ben bukadarini bile beklemiyordum açıkçası ve bunun üstüne eklenecek her güncelleme ile eminim daha iyi olacaktır. Ve geliştici diyor ki biz bir sonraki güncellemeyi verdiğimiz de siz ömür boyu kullanacaksınız artik arayışta olmayacaksınız. Yakında görücez artık.