Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom--V5 ÇIKTI--MIUI 12 Android 9 Eu Rom for MiMax2 TEAM BEAST v5.0-
Hocam telefonumun bataryası bozuk olduğu için şarj süresi diğer cihazlara göre farklı. Ama kullanan birilerine sorup öğrenmeye çalışırım. Yalnızca kapatıp açıldığında hızlı şarj olduğunu bilin yeterli.
Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler bir sorum olacaktı orangefox kuramadığım için twrp ile aldığımız data yedeğini romu kurduktan sonra tekrar kurabilir miyiz yoksa sıfırdan herşeyi kurmak zorunda mıyız?
Hocam başka bir romun data yedeğini bu rom için kurmak gibi bir niyetiniz varsa geliştirici önermiyor. sistem uygulamalarında çökmeler olabilir. Ayrıca orangefox dışında kurulum yapıldığında hata verme ihtimali var. Yukarıda mesajlarda bir kişi daha twrp ile kurulumu başaramamıştı. Sorumluluk size ait.
Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler bir sorum olacaktı orangefox kuramadığım için twrp ile aldığımız data yedeğini romu kurduktan sonra tekrar kurabilir miyiz yoksa sıfırdan herşeyi kurmak zorunda mıyız?
aşırı rahatsız etmeyecek şekilde ses sorunum benim de var
şebeke çok iyi çekmeyen yerdeyim diye ona vermiştim
ama sanırım roma bağlı bir durum
fixli final sürümünü bekleyeceğiz sanırım
aşırı rahatsız etmeyecek şekilde ses sorunum benim de var
şebeke çok iyi çekmeyen yerdeyim diye ona vermiştim
ama sanırım roma bağlı bir durum
fixli final sürümünü bekleyeceğiz sanırım