Rom --V5 ÇIKTI--MIUI 12 Android 9 Eu Rom for MiMax2 TEAM BEAST v5.0-

Billy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Max 2
Konular
6
orange fox ile başarılı kurulum ve magisk te de hata vermedi
normal twrp ile yüklenmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu rom güncelleme alacak mı

Son düzenleme:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Romu kurdum ve gözlemlediğim kadarı ile her sey stabil ses sorunu vs yok ama su an da sadede hızlı şarj etmiyor. benim sarj makinesi problemli olabilir mi diye düsündüm. stock romda özellik çalışıyordu.
Hocam hızlı şarji bir iki gün önce fixlediler. Ama bu romda yok daha hızlı şarj için cihazı sarja takip yeniden başlatmaniz lazım.
elinize sağlık hocam
paylaşım için teşekkürler

bir hata gördünüz mü hocam romda
konuşma, eko sorunu vb.
bir de pil sömürüsü yapıyor mu?
Romda benim şimdiye dek farkettigim sorunlar şunlar;
Superwalpaper uygulaması kullanildiginda veya notlar uygulamasında görevi her zaman ekranda gösterme kısmında optimizasyonsorunu var. Ama kullanılmasa da olur. Onun dışında farkettigim çok bir problem yok. Resmi eu sürümlerinden bir farkı yok yani
orange fox ile başarılı kurulum ve magisk te de hata vermedi
normal twrp ile yüklenmiyor

bu rom güncelleme alacak mı
Alacak hocam. Şuan da bile çalışıyorlar. Hatta android 10 için kamera ve hızlı şarjı Hintli geliştiriciler düzeltti. Eğer bir problem olmazsa bir gün android 10 ile de görebiliriz

Pil konusunda ben birşey diyemiyorum. Taktiğim üçüncü pil de öldü telefonda. Ama kullanan diğer kişilerden pil konusunda bir şikayet almadım.
Ayrıca önemli bir hatırlatma hesap makinesi doğru hesaplamiyor. Düzenli kullanıyorsanız başka bir hesap makinesi indirmeniz önerilir. WhatsApp green çekim sorunu da flaşı açtığınız zaman çözülüyor

Son düzenleme:

Peuplade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Resmi s2
Konular
2
eklemek istediğim birşey var. Mi hesabı telefon numarası veya hesap no şifre ile açamıyorsunuz ancak google account ile açılabiliyor.Buda mi mesaj ve çağrı geçmişini senkranizasyonu yapamiyor. sim kart etkinleştiremediği içinde 20 dk bir yurt dışına mesaj atiyor. faturaya 50 lira sıkıstırdı. dikkat edin sizinkinide yemesin :)

Hocam hızlı şarji bir iki gün önce fixlediler. Ama bu romda yok daha hızlı şarj için cihazı sarja takip yeniden başlatmaniz lazım.

Superwalpaper uygulaması kullanildiginda veya notlar uygulamasında görevi her zaman ekranda gösterme kısmında optimizasyonsorunu var. Ama kullanılmasa da olur. Onun dışında farkettigim çok bir problem yok. Resmi eu sürümlerinden bir farkı yok yani

Alacak hocam. Şuan da bile çalışıyorlar. Hatta android 10 için kamera ve hızlı şarjı Hintli geliştiriciler düzeltti. Eğer bir problem olmazsa bir gün android 10 ile de görebiliriz

Pil konusunda ben birşey diyemiyorum. Taktiğim üçüncü pil de öldü telefonda. Ama kullanan diğer kişilerden pil konusunda bir şikayet almadım.
Ayrıca önemli bir hatırlatma hesap makinesi doğru hesaplamiyor. Düzenli kullanıyorsanız başka bir hesap makinesi indirmeniz önerilir. WhatsApp green çekim sorunu da flaşı açtığınız zaman çözülüyor
Hayır cihazı reboot etsemde hızlı şarj olmuyor.

eklemek istediğim birşey var. Mi hesabı telefon numarası veya hesap no şifre ile açamıyorsunuz ancak google account ile açılabiliyor.Buda mi mesaj ve çağrı geçmişini senkranizasyonu yapamiyor. sim kart etkinleştiremediği içinde 20 dk bir yurt dışına mesaj atiyor. faturaya 50 lira sıkıstırdı. dikkat edin sizinkinide yemesin :)

Şimdi fark ettim cihaz kapalı iken hızlı şarj olabiliyor.

Son düzenleme:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Gerçekten mükemmel bir ROM'a benziyor, bir sıkıntısı var mı, geri dönüşleriniz nelerdir? Geçmeyi düşünüyorum da...

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28

Şimdi fark ettim cihaz kapalı iken hızlı şarj olabiliyor.
Hocam çok geçmiş olsun mi hesabını kullanmadığım için hiç farkedemedim. Miui11 port romda bizim cihazda bir hocamizin başına daha gelmişti aynı olay 18 TL ile kurtuldu ama sizinki çok uçmuş maalesef.
Hızlı şarj konusunda uzun süredir pie aosp romları kullanıyorum her seferinde yeniden baslatmada hızlı şarj almaya başlıyordu ve üç gündür kullanıyorum romu ama hızlı şarj alıp almamasına dikkat etmedim hiç. Eve döndüğümde test edicem.

Gerçekten mükemmel bir ROM'a benziyor, bir sıkıntısı var mı, geri dönüşleriniz nelerdir? Geçmeyi düşünüyorum da...
Akşam üstü tüm deneyimlerimi yazıcam hocam.

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
tam ekran hareketleri çalışıyor mu sizde ?

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
tam ekran hareketleri çalışıyor mu sizde ?
Build prop indirip qemu yazıp aratın çıkan komuta 0 değerini verin ve yeniden başlatın aktiflesiyor. Ama menü geçişlerinde köşeler yuvarlak oluyor onu düzeltmek için de gösterdiğim üç adımı yapmanız lazım. Ya da karanlık modda kullanırsanız farketmezsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-30-17-10-06-367_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-30-17-10-06-367_com.android.settings.jpg
    219,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2020-05-30-17-11-43-848_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-30-17-11-43-848_com.android.settings.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2020-05-30-17-10-17-965_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-30-17-10-17-965_com.android.settings.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 33

Billy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Max 2
Konular
6
güncellemeyi nereden alacak otadan mı

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87

hızlı şarj bende çalışmıyor hocam
ne zaman yayınlanlar acaba fixli olanı
bir de 3. parti tema sorunu yaşıyorum :(

Üst Alt