Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom--V5 ÇIKTI--MIUI 12 Android 9 Eu Rom for MiMax2 TEAM BEAST v5.0-
Orenga fox tavsiye ediliyor bişey olmaz bence de siz yinede oronge fox kurun zaten çok basit twrp ile flaşlanıyor orenge fox indirin rom kurur gibi kurun ama önce cihaz hafızası dahil herşeyi silin temiz kurulum yapın romu kurarken
Orangefox twrp güncellemesi gibi sadece tema değişiyor ve bir kaç fonksiyon ekleniyor. Recovery ekranı daha modern hale geliyor. Bence çekinmeyin orange kurun ve ayarlardan Türkçe dili aktiflestirip kullanın.
Orangefox twrp güncellemesi gibi sadece tema değişiyor ve bir kaç fonksiyon ekleniyor. Recovery ekranı daha modern hale geliyor. Bence çekinmeyin orange kurun ve ayarlardan Türkçe dili aktiflestirip kullanın.
Dahili yedeklemede fotoğraf ve videolar var onları manuel olarak yedekleyebilirsiniz. En azından gelistiricileriyle görüştüm gelen cevap bu. Çok takılmayın twrp ya da orangefoxa, kurulumu öneriliyor sadece zorunlu değil. Dilediğinizi kullanın
Hocam orangefox ya da twrp treble sürümü olması lazım. Sizdeki twrp sürümü eski ise ya da stabil değilse kurulum hata verebilir. Ayrıca magisk için aşağıya çözüm yolu bıraktım inceleyin olmazsa yazın tekrar.
Bu Hatayı veriyorsa Romun zip dosyasını açın. Boot.img'yi dışarıya çıkartın. Magiske girin. Önyükleme imajı olarak yamalaya basın. Çıkarttığınız boot.img'i seçin. İnstall yaptıktan sonra download klasoründe patched_boot.img dosyasını olması gerekicek. Twrpye girin. Yükleye basın. Sağ altta imaj...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam en garanti yolu size söylüyorum orangefoxu flaslayin cihaza kurulumu yapın sonra istediğiniz twrp sürümünü tekrar flaslayin kullanıma devam edin.
Romu kurdum ve gözlemlediğim kadarı ile her sey stabil ses sorunu vs yok ama su an da sadede hızlı şarj etmiyor. benim sarj makinesi problemli olabilir mi diye düsündüm. stock romda özellik çalışıyordu.