- Adım
- Burak
- Cihazım
- mi a2 lite
- Meslek
- ATT
- Konular
- 3
twrp yüklerken birden kapandı ve sürekli açılıp kapanıyor. acil destek lütfen yola çıkacağım yedek telefon yok
Bl kilidi yok hocam, şansınıza uzun uzun uğraşmanıza gerek kalmayacak diye tahmin ediyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi stock rom flashlarsanız umarım çözülür.
Edl modu hardbrick olmasi durumunda yapılması gerekiyor hocam. Ama sizinki softbrick olmuş yazılımı mi flash tool ile yuklerseniz cihaz açılır. Ama bootlocker tekrardan kapanır. Dogrumudur Zenex hocam?
Daha doğrusu cihaz sadece softbrick olduğu için mi flash ile rom atınca açılması lazım ama hata veriyor. Bu işte bir terslik var. Ya da yanlış bakıyoruzdur. Zenex hocamin fikrini de dinleyelim
farklı bir sürüm romu 64bitlik mi flash tool ile flashla. ama bu işlem sırasında alttaki seçeneklerden en sağdakini seçme. bu flashlama bitince yine farklı bi romu bu sefer eski sürüm mi flash tool ile flash la. bu seferde alttaki seçeneklerden "clean all" seçeneğini seç.soft mu hard mı nasıl anlarım? ve edl modu çalışmıyor. soft brick olduysa bile neden flashing yapamıyorum
fastboot getvar unlocked komutu verip ss atar mısınız?
TW verirsen hallederim uzaktan
Hocam bu hatayi alıyormuş fastboottan flaslayincaC:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery "C:\Users\Buro
ck\Desktop\Yeni klasör (4)\twrp-installer-daisy-3.2.3-0.zip
target reported max download size of 534773760 bytes
sending 'recovery' (15416 KB)...
OKAY [ 0.532s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Partition flashing is not allowed)
finished. total time: 0.561s
bazen de bu hatayı veriyor
FAILED (remote: partition table doesn't exist)