- Adım
- Burak
- Cihazım
- mi a2 lite
- Meslek
- ATT
- Konular
- 3
twrp yüklerken birden kapandı ve sürekli açılıp kapanıyor. acil destek lütfen yola çıkacağım yedek telefon yok
Standart yolların hepsini denediğinizi var sayıyorum.Son denenecek çözüm
Rehber - A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak
Arkasını açmana gerek yok ki, eğer bootloader kilidin açıksa ve fastboot moduna girebiliyorsan stok rom flashla mi flash ile.son çare bu sanırım deneyip deneyimlerimi paylaşacağım. teşekkürler
Arkasını açmana gerek yok ki, eğer bootloader kilidin açıksa ve fastboot moduna girebiliyorsan stok rom flashla mi flash ile.
flashing yaparken aldığın hatayı buraya atarsan sorunu daha iyi anlarız. en kötü fastboot üzerinden edl moduna girip stock rom atabilirsinbootloader kilidim açık fastboot moduna da girebiliyorum ama flashlama yapılmıyor
flashing yaparken aldığın hatayı buraya atarsan sorunu daha iyi anlarız. en kötü fastboot üzerinden edl moduna girip stock rom atabilirsin
Sanırım bl kilitlenmis. Tabi daha tecrübeli arkadaşlar da bir incelesin ama xda da aynı sorunu yaşayan kişinin teşhisi bu olmuş hocam.
Bootlocker kısaltması oluyor hocam. Açık demissiniz ama sonradan kapanmış olma ihtimali de var. Tekrar kontrol edermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca hocam dokunmatik çalışmıyor demissiniz de zaten çalışmıyor ses tuşları ile recovery de hareket ediyorsunuz.