- Adım
- uilboek
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 5
ne demek hocam sorunları çözüp mutlu olduğunuzu görmek güzelxalper97x kardeşim baya faydan dokundu ne kadar teşekkür etsem azdır. hallettim sonunda. itekaka Orange fox ve eu beta kurulumu gerçekleşti. Bu senin verdiğin twrp'nin faydasını da çok gördüm. eyvallah tekrardan kardeşim.
eu beta son surummu kurdun hangi surum yaptıklarını detaylı yazarmısınxalper97x kardeşim baya faydan dokundu ne kadar teşekkür etsem azdır. hallettim sonunda. itekaka Orange fox ve eu beta kurulumu gerçekleşti. Bu senin verdiğin twrp'nin faydasını da çok gördüm. eyvallah tekrardan kardeşim.
OrangeFox görü görebileceğin en kral TWRP dir değişmexalper97x kardeşim baya faydan dokundu ne kadar teşekkür etsem azdır. hallettim sonunda. itekaka Orange fox ve eu beta kurulumu gerçekleşti. Bu senin verdiğin twrp'nin faydasını da çok gördüm. eyvallah tekrardan kardeşim.
hocam benim K20 Pro Mi Room yükledim daha sonra twrp yüklemek istediğimde fastboot modda kaldı hiçbirşekilde çıkamıyorum fastboot moddan,dediğiniz flash aracı işe yaramıyor,cihaz twrp vs. kabul etmiyor ne yapabilirim,sıfırlamadan kurtulmanın yolu yokmu fastboot üzerinden rom atmak kolay yoksa9T Davinci twrp flaş aracı
https:// www. mediafire.com/ file/n73cj93flaomu9e/ twrp_flasher_davinci-2.zip/file
Recovery:
http://Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/file/4mk0xybuuhxhuo6/twrp_davinci_3.3.1_18-11-19_blue_ss_stock_kernel.img/file
VBMETA Sorun çözümü:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
twrp doğru sürüm ise kabul etmiştir de sistem bütünlüğü koruma sistemi aktiftir senin. verity fix de dener misinhocam benim K20 Pro Mi Room yükledim daha sonra twrp yüklemek istediğimde fastboot modda kaldı hiçbirşekilde çıkamıyorum fastboot moddan,dediğiniz flash aracı işe yaramıyor,cihaz twrp vs. kabul etmiyor ne yapabilirim,sıfırlamadan kurtulmanın yolu yokmu fastboot üzerinden rom atmak kolay yoksa![]()
Dünden beri uğraşıyoruz hala yapamadık , bendeki sorun fastbootla flashlıyorum android simgesinde 2-3 kere noktalar atlıyo açılmıyo twrp filan hepsini aktif edebiliyorum.
vbmeta fix var konuda yazdığım. bende de yaptı ve kapanıp açılıp rece girmekteydi. o fixi yapıp çözdüm.Dünden beri uğraşıyoruz hala yapamadık , bendeki sorun fastbootla flashlıyorum android simgesinde 2-3 kere noktalar atlıyo açılmıyo twrp filan hepsini aktif edebiliyorum.