Çözüldü TWRP Yüklemiyor

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
xalper97x kardeşim baya faydan dokundu ne kadar teşekkür etsem azdır. hallettim sonunda. itekaka Orange fox ve eu beta kurulumu gerçekleşti. Bu senin verdiğin twrp'nin faydasını da çok gördüm. eyvallah tekrardan kardeşim.

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
xalper97x kardeşim baya faydan dokundu ne kadar teşekkür etsem azdır. hallettim sonunda. itekaka Orange fox ve eu beta kurulumu gerçekleşti. Bu senin verdiğin twrp'nin faydasını da çok gördüm. eyvallah tekrardan kardeşim.
ne demek hocam sorunları çözüp mutlu olduğunuzu görmek güzel :)

RedMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Red
Cihazım
Mi5
Konular
7
eu beta son surummu kurdun hangi surum yaptıklarını detaylı yazarmısın

Son düzenleme:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
OrangeFox görü görebileceğin en kral TWRP dir değişme

parliament

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
REDMİ K20 PRO
Konular
3
9T Davinci twrp flaş aracı
https:// www. mediafire.com/ file/n73cj93flaomu9e/ twrp_flasher_davinci-2.zip/file
Recovery:
http:// /file/4mk0xybuuhxhuo6/twrp_davinci_3.3.1_18-11-19_blue_ss_stock_kernel.img/file

VBMETA Sorun çözümü:
hocam benim K20 Pro Mi Room yükledim daha sonra twrp yüklemek istediğimde fastboot modda kaldı hiçbirşekilde çıkamıyorum fastboot moddan,dediğiniz flash aracı işe yaramıyor,cihaz twrp vs. kabul etmiyor ne yapabilirim,sıfırlamadan kurtulmanın yolu yokmu fastboot üzerinden rom atmak kolay yoksa :D

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
hocam benim K20 Pro Mi Room yükledim daha sonra twrp yüklemek istediğimde fastboot modda kaldı hiçbirşekilde çıkamıyorum fastboot moddan,dediğiniz flash aracı işe yaramıyor,cihaz twrp vs. kabul etmiyor ne yapabilirim,sıfırlamadan kurtulmanın yolu yokmu fastboot üzerinden rom atmak kolay yoksa :D
twrp doğru sürüm ise kabul etmiştir de sistem bütünlüğü koruma sistemi aktiftir senin. verity fix de dener misin

RedMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Red
Cihazım
Mi5
Konular
7
Dünden beri uğraşıyoruz hala yapamadık , bendeki sorun fastbootla flashlıyorum android simgesinde 2-3 kere noktalar atlıyo açılmıyo twrp filan hepsini aktif edebiliyorum.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Dünden beri uğraşıyoruz hala yapamadık , bendeki sorun fastbootla flashlıyorum android simgesinde 2-3 kere noktalar atlıyo açılmıyo twrp filan hepsini aktif edebiliyorum.

Konuya bakabilirsiniz hocam.

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
vbmeta fix var konuda yazdığım. bende de yaptı ve kapanıp açılıp rece girmekteydi. o fixi yapıp çözdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

data internal cache dalvik wipe yapıp fastboottan fix at hocam

RedMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Red
Cihazım
Mi5
Konular
7
Benim tel mi9t pro modeli onun fix i hangisi denedim bi kaç tane başka ama yanlış heralde
O dediğini keşke başta telefon kendiliğinden kapandığında yapsaydım heralde düzelirdi , o zamanda pc yoktu o yüzden yapamadık.

Üst Alt