Çözüldü TWRP Yüklemiyor

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
kusura bakmayın geç cevap verdiğim için.

fastboot rom attıktan sonra ilgili başlıklardaki twrp yükleyince telefon fastboot ekranına atıyor ve öylece kalıyordu.

xalper97x arkadaşımızın verdiği ilk cevaptaki flash twrp yükleyince cihaz twrp ye girdi. ama onunla eu beta son haftalık sürüm yüklemek istediğimde telefon hiçbir tepki vermedi. telefonda format data ve 4 wipe işleminden sonra rom yükleyip reboot yapınca android yazısında kalmaya başladı.

en sağlıklısı tekrar başa dönmek olacağını düşündüğüm için orange fox img dosyasını twrp ile flash yaptım.

daha sonra orange fox ile eu beta kurulumunu gerçekleştirdim. cihaz kısır döngüye girdi tekrar açılmadı.

ama görünürde rom yüklenmiş gözüküyordu.

format data 4 wipe işleminden sonra tekrar rom yükledim ve cihaz açıldı.

eu beta evimiz, orange fox babamız.

RedMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Red
Cihazım
Mi5
Konular
7
Bende twrpdede orangefoxtada rom yüklemesi yarıda kapanıyo orayı atlıyamadım yüklese sorun kalmayacak zaten

RedMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Red
Cihazım
Mi5
Konular
7
Mi9TPro xiaomi.eu beta son surum denedim global denedim ama yarıda kapanıyo şimdide orange fox yükleyip format data 4 wipetan sonra şimdi rom yüklerken bu hatayı verdi are you installing onto the correct device? search online for error 7

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mi9TPro xiaomi.eu beta son surum denedim global denedim ama yarıda kapanıyo şimdide orange fox yükleyip format data 4 wipetan sonra şimdi rom yüklerken bu hatayı verdi are you installing onto the correct device? search online for error 7
Hocam sizin cihazınız mi 9 t mi yoksa mi 9 t pro mu?

RedMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Red
Cihazım
Mi5
Konular
7
O zaman yanlis konu bölümündesiniz. Orange fox u nerden kurdunuz
Başta farketmedim sonra farkettim işlemleri proya göre uyguluyom sorun benzer olduğu için nasıl yapalım yeni konudanmı devam edelim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Başta farketmedim sonra farkettim işlemleri proya göre uyguluyom sorun benzer olduğu için nasıl yapalım yeni konudanmı devam edelim.
Orange fox u kendi telefonunuza uygun bölümden yüklediniz sanirim. Yeni konu acin hocam.

Üst Alt