Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buna benzer sorun bendede var androidde kalıyorum sürekli bazende android donup kapanıyor bir türlü kuruluma geçiremedim twrpden rom atıyorum yarıda kesiliyor mi flashla android açılış logosunda kalıyor daha ilerisine gidemedim
Buna benzer sorun bendede var androidde kalıyorum sürekli bazende android donup kapanıyor bir türlü kuruluma geçiremedim twrpden rom atıyorum yarıda kesiliyor mi flashla android açılış logosunda kalıyor daha ilerisine gidemedim
al benden de o kadar dostum. normalde çalışan sistemi ben bozdum. rom yüklüyorum. Android yazısında öylece kaliyor. basit olan bir işlem benim. için çıkmaza girmiş bir hale geldi.
Aynen telefon çalışır halde en kötü mi flashla kurtarması gerek garip bi şekilde açılmıyo anlamadım her türlü denemeyi yaptım banamısın demiyo twrpde neden yarıda kesiliyo onu çözebilsem sanırım ilerleyebilcem.
Aynen telefon çalışır halde en kötü mi flashla kurtarması gerek garip bi şekilde açılmıyo anlamadım her türlü denemeyi yaptım banamısın demiyo twrpde neden yarıda kesiliyo onu çözebilsem sanırım ilerleyebilcem.
Normalde herkes bu yaptıklarımızı öneriri en temiz yoldur ama burda başka bişey var en büyük ihtimal uyumsuzluk gibi duruyor ama uyumlu olanıda bulamadık.
recovery düzeltmez .data, internal wipe yap ve olmazsa vbmeta flaşla ilk sayfada linkte verdiğim.
kendi dosyalarınız ile tekrarlar mısınız?
flaş yazılımı raphael model kodu içindir.
fastboota alıp
fastboot getvar anti kodunu girip sonucu bi atın bana yazılım 2-02 set değerinde.