- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- note 9 s
- Konular
- 0
1 saatKaç dakikadır o şekilde ?
1 saatKaç dakikadır o şekilde ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.hocam poco f2 pro kullanıyorum hali hazırda şu an eu romdayım ancak bir güncelleme geldiğinde bu dediklerinizi yapacaktım fakat görsel 3.2'de yani wipe menüsünde bende system yok. yeni bir güncelleme geldiğinde verilerim silinmeden bu güncellemeyi nasıl yapabilirim?
tamamdır çok teşekkürler hocamGelen güncellemeyi direk installden yükleyin işlem bitimi resimdeki kısmı seçip temizleyin tamamdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba. Aslında buradaki yönlendirme güncelleme için gereksiz uzunlukta. Amacım yapılabilirliğini göstermekti.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.hocam poco f2 pro kullanıyorum hali hazırda şu an eu romdayım ancak bir güncelleme geldiğinde bu dediklerinizi yapacaktım fakat görsel 3.2'de yani wipe menüsünde bende system yok. yeni bir güncelleme geldiğinde verilerim silinmeden bu güncellemeyi nasıl yapabilirim?
Merhaba.imeil atılmış bir telefona bunları uygularsak bir sıkıntı olur mu.tesekkirler.veya nasıl yaparsak imeil uçar.
Merhaba.cok güzel yazı oldu.
1.twrp nasıl kurarız.
2.bende kurulu nasıl en son sürüme geçeriz.
3.twrp de eski haline döndürmek için hangi leri yedeklemeliyiz.sadece sistem yeterli mi.tesekkurler.