- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Finansçı
- Konular
- 6
ahınızı aldım galiba... telefonu USB ile bağlantı yaptığımda gözüküyordu, sizin videonun altında chimeratools diye bir şey vardı dedim herhalde minimal ADB bunun içinde kurdum sonra telefona USB ile pcye bağlantı yaptığımda, fotoğraftaki uyarı veriyor ve aygıt gözükmüyor... chimeratoolu kaldırdım yine aynı şey devam ediyorScheria, linkte var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bütün konularimda herşeyi hiç bilmeyenler için düzenliyorum adım adım ,sıra ile rom kurulum adımlarını yazıyorum ve mümkünse video çekip yüklüyorum, izlemeyip,okumayip,incelemeyip pat diye sorarak öğrenirse bende pes ediyorum...
Tüm video açıklamalarına gerekli linkleri bırakıyorum, inceleyin...
yaptım, olmadı... şimdi driver booster diye bir şey indirdim belki oradan yükleyebilir diye driveri..Scheria, Ahımı değilde günahımı aldın bana da bir hafiflik gelmişti demek ki siz almışsınız yükümü
Yani öyle şeyler yazıyor ve soruyorsunuz ki diyorum bu rom yüklemeyi nasıl yapacak ?
Video açıklamasinda bile başlığa dikkat etmiyorsunuz, driver yazıp altına o programı, Twrp yazıp gerekli linkleri bırakıyorum ama gel gör ki....
PC yi kapatıp açın, kabloyu USB 2.0 portuna takın, aygıt güncelleyen, YouTube üzerinden video izleyerek fastboot driver yükleyin...
driver booster da işe yaramadı. twrp konusu benim için kilit...yaptım, olmadı... şimdi driver booster diye bir şey indirdim belki oradan yükleyebilir diye driveri..