- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Finansçı
- Konular
- 6
Stoya hocam her şey hazır. Cihazfast modda dosyaları indirdim. Twrp 3.5.1 a10 adlı IMG dosyasının adını Recovery.img diye değiştirip çince recovery yazan yere mı tıklayacağım sadece?Scheria, En güncel dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zip içerisinden recovery.img dosyasını alıp manuel olarak yükleyin.
Orangefox zip dosyasını masaüstüne çıkartın daha sonra cihazı fastboot moda alıp çıkarttığınız dosya içerisinde bulunan recovery.bat dosyasını çalıştırın otomatik yükler...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Scheria, Twrp yi niye orangefox içine atıyorsunuz?
Onu silin ve recovery yazan yere çift tık yapın orangefox yüklenir
sayın hocam twrp kullanmayı videolarınızdan biliyorum fakat kurmayı bir türlü yeltenenedim... yanlış bir işlem yapıp cihazı kitlerim diye. Orangefox yerine twrp 3.5.1i kuramaz mıyım hocam sizin videolarda hep onu görüyordumScheria, Normal, bilmeyince öyle olur....
İnşallah Twrp kullanmayı biliyorsunuzdur,yoksa sabahı ederiz bugün
hocam linkleri inceledim talimatlarınızı dinledim fakat minimal ADB linkini paylaşmamışsınız, siz video da direk setup yapıyorsunuz ben o setup dosyasını bulamadım. ayrıca hocam siz kendi ellerinizle yazdınız bu işleri bilmediğimi, o o yüzden yardım istedim fakat sizler böyle yapınca üzülüyorum ve pes ediyorum.Scheria, Verdiğim linkleri iyi okuyun/inceleyin/uygulayın....