- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Finansçı
- Konular
- 6
arkadaş verileri silinmesin diye zaten başlık açmışwipe / format data yes de sıfırlancak telefon çözüm budur az önce başıma geldi çözüldü olay imei repair varsa gitmez
Dosyalar hala şifreli olduğu için silinmesi gereken dosya isimlerini göremiyorum maalesef ilk yorumumda ekli resimdeki gibi dosyalar o yüzden hangisi silinecek anlaşılmıyor.bunu deneyin ekran şifresi kalkarsa dosyalar gözükürRehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma
BU YÖNTEM GÜNCEL ANDROİD VERSİYONLARINDA ÇALIŞMAYABİLİR (ANDROİD 9 VE ALTI TAVSİYE EDİLİR) Bu sefer telefonumuza koyduğumunuz herhangi bir şifreyi kaldırmayı anlatmaya çalışacağım sizlere. Bu şifre; Desen,Pin,Şifre olabilir hangisi olduğu fark etmez. Gerekli olanlar... Bootloader kilidi...forum.miuiturkiye.net
arkadaşa söyledim zaten çünkü dün ben rom yüklerken benimde başıma geldi şifreyi kaldırdım dosya isimleri göründü rom kurdum şimdi bunun 2 yolu var ya sıfırlıyacaksınız yada fast boot üzerinden rom yükliyeceksiniz twpr modundan çıkmak içinbunu deneyin ekran şifresi kalkarsa dosyalar gözükürRehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma
BU YÖNTEM GÜNCEL ANDROİD VERSİYONLARINDA ÇALIŞMAYABİLİR (ANDROİD 9 VE ALTI TAVSİYE EDİLİR) Bu sefer telefonumuza koyduğumunuz herhangi bir şifreyi kaldırmayı anlatmaya çalışacağım sizlere. Bu şifre; Desen,Pin,Şifre olabilir hangisi olduğu fark etmez. Gerekli olanlar... Bootloader kilidi...forum.miuiturkiye.net
fastboot üzerinden yüklesem farkı nedir acaba, veriler kurtulur mu ?arkadaşa söyledim zaten çünkü dün ben rom yüklerken benimde başıma geldi şifreyi kaldırdım dosya isimleri göründü rom kurdum şimdi bunun 2 yolu var ya sıfırlıyacaksınız yada fast boot üzerinden rom yükliyeceksiniz twpr modundan çıkmak için
bildiğim kadarıyla telefonu sıfırlamadan rom yüklersen ve system dosyalarına zarar gelmemişse sıfırlanmaz ben genelde rom kurmadan önce telefonu sıfırlayıp fast boot üzerinden kurulum yapıyorum çok kısa sürüyor zatenfastboot üzerinden yüklesem farkı nedir acaba, veriler kurtulur mu ?
Evet bu sefer oldu teşekkür ederim. İlk sefer orange ve pitch recoverylerinin telefona uyumlu modeli yoktu internettede daha farklısını göremedim. Lakin XDA 'nın sitesinde kendi modelime göre düzenlemiş android 11 de şifrelemeyide çözen bir unoffical model buldum. (Başkasıda kullanabilsin diye linkini buraya bırakıyorum :Şu an cihazınızda yüklü olan TWRP şifre çözemiyor. Bu şifrenin çözülmesi için 3 yol var.
Birincisi ekran kilidini girmek - Sizden istemediği için giremezsiniz.
İkincisi format data - tüm verileri kaybedersiniz
Üçüncüsü ise farklı TWRP yüklemek ki ilk mesaja verilmiş neden denemediğinizi anlayamadım...
Özür dilerim benim cahilliğimonununcuköy, İlk mesajda çözüm sunuldu ama belki senin nikin gibi oradan söylemek gerekiyor yapılması için....