- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Finansçı
- Konular
- 6
Özür dilerim ama telefonu kurup şu başlıktan Rehber - Mi 9 Magisk ile Root root atmayı denedim ama hem twrp kalıcı olmadı silindi (ki hiçbir zaman kalıcı yapamadım) hemde yine aynı şekilde dosyalar şifreli görünüyor.
Çok teşekkür ederim hem rom yükledim hemde root atmış oldum. Cahilliğim için özür dilerim biraz ortalığı karıştırdım.Oflu, Custom rom yükleyin.
Rom - Mi 9 Xiaomi.eu MIUI 12.5 V12.5.3.0 Stable
Kararlı sürüm yayınlandı MIUI 13 çıkana kadar idere :) https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI9_V12.5.3.0.RFACNXM_v12-11.zip/downloadforum.miuiturkiye.net
merhaba telegram kullanıyorsanız sizlere bir soru sorabilir miyim bende twrp yüklemek istiyorum ama sıkıntı yaşıyorum saygılarımlaarkadaşa söyledim zaten çünkü dün ben rom yüklerken benimde başıma geldi şifreyi kaldırdım dosya isimleri göründü rom kurdum şimdi bunun 2 yolu var ya sıfırlıyacaksınız yada fast boot üzerinden rom yükliyeceksiniz twpr modundan çıkmak için
Bende sorun yaşıyordum. Stoya'nın yazısı güzel ve temiz kuruyor. Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)merhaba telegram kullanıyorsanız sizlere bir soru sorabilir miyim bende twrp yüklemek istiyorum ama sıkıntı yaşıyorum saygılarımla
izledim fakat güncel twrp dosyası bulamıyorumBende sorun yaşıyordum. Stoya'nın yazısı güzel ve temiz kuruyor. Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
bilgisayarımda android driverlar eksik olabilir onu nasıl tam yükleyebilirim Windows 7 içinScheria, En güncel dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zip içerisinden recovery.img dosyasını alıp manuel olarak yükleyin.
Orangefox zip dosyasını masaüstüne çıkartın daha sonra cihazı fastboot moda alıp çıkarttığınız dosya içerisinde bulunan recovery.bat dosyasını çalıştırın otomatik yükler...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir