Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModTwrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi)
merhaba
benim telefon redmi note 4 magıskten root yaptım daha önce modüller saat gibi çalışıyordu
daha sonra root kendiliginden silindi sonra tekrar miui 11 geçip tekrar kurdum root yaptım bu kez daha miui 10 da da aynı hatayı vermişti modül yükleniyor gibi görünüyor ama yüklenmiyor
siliyorum yeniden başlatmada silinecek diyor silinmiyor
bu konuda ne yapabilirim
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende modüller de sorun yaşıyorum root var daha önce saat gibi çalışıyordu birden root kayboldu sonra sorun yapmaya başladı modül yüklenmiş gibi görünüyor ama yüklenmiyor ve siliyor dahi xposed framework bir türlü yükleyemiyorum arkadaşın dediği gibi akraba Olcam yeminle yardımcı olurmusunuz modül yükleme hatası neden yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaslar merhaba elimde bilgisayarda yok telefon mi logosunda kaldi yani twrp aciliyor data/adb den girip kurdugumu magisk modulun kaldirdim telefon yine ayni nasil yapa bilirim
İki yöntemi de denedim ikisi de işe yaramadı maalesef. Magisk uninstaller ile kaldırmak zorunda kaldım magisk'i.
İlk yöntemde "magisk.img not mount" gibi bir uyarı verdi. İkinci yöntemde ise geçersiz zip dosyası uyarısı verdi, mm için yani.
Ben de mecburen kaldırmak zorunda kaldım magisk'i.
Magisk'i tekrar flaşladığımda ise yine modüller aktif olduğundan son yüklemeye çalıştığım modül yüzünden yine açılış ekranında kalıyordu telefon.
Ne yapabilirim başka arkadaşlar?
Edit: Arkadaşlar çözümü şu şekilde buldum:
Twrp'den file manager moduna girip "data/adb/modules/" klasörüne girip, son yüklediğim modülün klasörünü sildim. Sonra tekrar magisk flaşlayıp açtım telefonu.
Belki yardımı dokunur arkadaşlara diye yazmak istedim.
İki yöntemi de denedim ikisi de işe yaramadı maalesef. Magisk uninstaller ile kaldırmak zorunda kaldım magisk'i.
İlk yöntemde "magisk.img not mount" gibi bir uyarı verdi. İkinci yöntemde ise geçersiz zip dosyası uyarısı verdi, mm için yani.
Ben de mecburen kaldırmak zorunda kaldım magisk'i.
Magisk'i tekrar flaşladığımda ise yine modüller aktif olduğundan son yüklemeye çalıştığım modül yüzünden yine açılış ekranında kalıyordu telefon.
Ne yapabilirim başka arkadaşlar?
Edit: Arkadaşlar çözümü şu şekilde buldum:
Twrp'den file manager moduna girip "data/adb/modules/" klasörüne girip, son yüklediğim modülün klasörünü sildim. Sonra tekrar magisk flaşlayıp açtım telefonu.
Belki yardımı dokunur arkadaşlara diye yazmak istedim.