- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
Twrp yi son sürüme güncelledim
TWRP üzerinden mi yüklediniz?
Twrp yi son sürüme güncelledim
Maalesef hocam. Romdan kaynaklı bir durum gibi görünüyor. Geliştiriciye iletin veya konusu varsa kullanıcılarına sormayı deneyin[/QUOTEh
Hocam çok teşekkür ederimMaalesef hocam. Romdan kaynaklı bir durum gibi görünüyor. Geliştiriciye iletin veya konusu varsa kullanıcılarına sormayı deneyin
EvetTWRP üzerinden mi yüklediniz?
Ho
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
astağfirullah hocam yardımcı olabilirsem ne mutlu bana . benim twrp sürümüm 3.2.1 miş bende ondan kaynaklı olabileceğini düşünüp 3.2.3.0 sürümünü yükledim daha sonra twrp üzerinden tekrar magisk 19.0 (beta) yükledim olduHocam kusura bakmayın çok soru sordum. İlk yöntem için mi bu yöntemi yaptınız yoksa 2. yöntem bulunan dosyayı magisk yerine twrp ile mi yüklediniz?
İlk yöntem kalıcı değil her seferinde yeniden yükleme yapmak gerekli. Teşekkür ederim.
astağfirullah hocam yardımcı olabilirsem ne mutlu bana . benim twrp sürümüm 3.2.1 miş bende ondan kaynaklı olabileceğini düşünüp 3.2.3.0 sürümünü yükledim daha sonra twrp üzerinden tekrar magisk 19.0 (beta) yükledim oldu
rica ederim hocam birde twrp nin 3.2.1.1 deneyinondada oluyordu en sonBende olmuyor yine rom kaynaklı sanırım. Teşekkür ederim hocam
Eğer magisk'i uninstaller ile kaldırdıysanız, tüm modülleriniz de kaldırılır. Yani tekrar magisk kurunca daha önce kurduğunuz modüller tekrardan yüklenmez. Hangi romdasınız ve magisk'in hangi versiyonunu yüklüorsunuz?İki yöntemi de denedim ikisi de işe yaramadı maalesef. Magisk uninstaller ile kaldırmak zorunda kaldım magisk'i.
İlk yöntemde "magisk.img not mount" gibi bir uyarı verdi. İkinci yöntemde ise geçersiz zip dosyası uyarısı verdi, mm için yani.
Ben de mecburen kaldırmak zorunda kaldım magisk'i.
Magisk'i tekrar flaşladığımda ise yine modüller aktif olduğundan son yüklemeye çalıştığım modül yüzünden yine açılış ekranında kalıyordu telefon.
Ne yapabilirim başka arkadaşlar?
Miuii 10.3.4 Stabil Global versiyon.Eğer magisk'i uninstaller ile kaldırdıysanız, tüm modülleriniz de kaldırılır. Yani tekrar magisk kurunca daha önce kurduğunuz modüller tekrardan yüklenmez. Hangi romdasınız ve magisk'in hangi versiyonunu yüklüorsunuz?
Magisk'in son versiyonlarını kulanmadım. 19.2 kullanıyorum. Böyle bir özellik eklendiyse bilemiyorum. Denemek lazımMiuii 10.3.4 Stabil Global versiyon.
Magisk 19.3 versiyon.
Dün twrp yükledim telefona ve magisk'i flaşladım. Telefon açıldığında modüllerim aktif olarak açıldı.
Dediğiniz ibi yaptım, magisk uninstaller ile kaldırdım, tekrar magisk flaşladığımda modüller aktif olmuş olacak ki yine açılmamıştı telefon.
Ama neyseki denediğim modül klasöründen sorunlu modülün klasörünü silerek ve sonra magisk flaşlayarak açabildim telefonu.
Şu an magisk rootlu olarak kullanmaya başladım. Ve ilginçtir modüller de aktif olarak açıldı telefon yine.