Güncel twrp ye nereden ulaşabiliriz arkadaşlar ?
Hocam merhabalar iyi forumlar herkese mi 9 6/128 kullanıyorum geçen hafta IMEI yüklemesi yapıldı Netflix yükle memesinden dolayı magisk v20.0 root programini kaldırdım MIUI Global 11.0.3 kararlı romu yüklü romdan gayet memnunum ısınma ve şarj süresi çok iyi ancak kamerada son çektiğim fotoğrafı goremiyorum kamera programından atıyor son sürüm olan Global v11.0.6 romunu daha önce kullanmıştım ( IMEI atmadan önce ) şimdi bu yöntemle tekrar son sürüme guncellesem imei ucarmi yada yükseltme yapmadan bu problemi cozebilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Güncel twrp ye nereden ulaşabiliriz arkadaşlar ?
Twrp üzerinden yapılan her işlemde imei silinmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp üzerinden yapılan her işlemde imei silinmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben telefonuma root yuklemesi yaptim zamna imei bir hafta sonra mi yapilacakMantıklı ve yararlı bir konu.
Konu sabit.
Ben telefonuma root yuklemesi yaptim zamna imei bir hafta sonra mi yapilacak
Peki pc siz ben kendim yapabilirmiyimHemen yapılır 1 haftaya gerek yok. BL açılması yeterli
Peki pc siz ben kendim yapabilirmiyim
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom ve isteğe bağlı magisk (root) dosyalarını telefon hafızasına atıyoruz.
Şu adımda telefon hafızasına nasıl atıyoruz dosyaları arkadaşlar ? Telefon gözükmüyor reboor recovery yapınca