Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stock romlara geçişlerde fastboot ile temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olduğu için TWRP ile yikleme pek tavsiye edilmez.
Ancak mutlaka TWRP ile yüklemek istiyorsanız -TWRP stock rom yüklemeyi destekliyorsa- custom romlarla aynı şekilde yükleniyor fakat orijinal romu yükledikten sonra TWRP silinir. Silinmemesi için reboot yapmayıp yerine reboot recovery yapmanız ve magisk yüklemeniz gerekli. Ya da TWRP silindikten sonra tekrar TWRP yüklemesi yapabilirsiniz.
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...
forum.miuiturkiye.net
NOT: Twrp üzerinden yapılan işlemlerde İMEİ SİLİNMEZ
Hocam ellerinize emeklerinize sağlık. Bir sorum olacak. Redmi Note 10 Pro cihazımı Global Rom'dan EEA (EU) Rom'a geçirmeye çalışıyorum. TWRP'yi kurdum fakat, "Wipe -> format data -> yes" yaptığımda şu hataları alıyorum;
/system/bin/make_f2fs -g android /dev/block/sda34
280688 && sload_f2fs -t /data /dev/block/sda34
process ended with ERROR: 2
Unable to wipe Data.
Unable to format to remove encryptio
Failed to mount '/data' (Devices or resource busy)
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
Hocam ellerinize emeklerinize sağlık. Bir sorum olacak. Redmi Note 10 Pro cihazımı Global Rom'dan EEA (EU) Rom'a geçirmeye çalışıyorum. TWRP'yi kurdum fakat, "Wipe -> format data -> yes" yaptığımda şu hataları alıyorum;
/system/bin/make_f2fs -g android /dev/block/sda34
280688 && sload_f2fs -t /data /dev/block/sda34
process ended with ERROR: 2
Unable to wipe Data.
Unable to format to remove encryptio
Failed to mount '/data' (Devices or resource busy)
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
Arkadaşlar bugün custom rom indirmeyi düşünmüştüm ve twrp'yi kurduktan sonra wipe kısmında system seçeneği yok. bazı yerlerde format data yes yaparal install kısmında rom yüklüceğimi söyledi ne yazık ki telefon boot ekranında kaldı zor kurdardım yardımcı olursanız sevinirim. Cihaz Redmi Note 12 4G (tapas)
IMEI silinmez diye defalarca söylenmiş ama redmi note 12 pro 5g (Ruby) biraz farklı model olduğu için, kayıt yöntemleri de değiştiği için sormak istiyorum tekrar; redmi note 12 pro 5g (Ruby) kilit açık Taiwan rom kuruldu imei kayıtlı ve şimdi twrp yükleyip rom atsam silinmiyor mu IMEI
IMEI silinmez diye defalarca söylenmiş ama redmi note 12 pro 5g (Ruby) biraz farklı model olduğu için, kayıt yöntemleri de değiştiği için sormak istiyorum tekrar; redmi note 12 pro 5g (Ruby) kilit açık Taiwan rom kuruldu imei kayıtlı ve şimdi twrp yükleyip rom atsam silinmiyor mu IMEI