Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...
forum.miuiturkiye.net
NOT: Twrp üzerinden yapılan işlemlerde İMEİ SİLİNMEZ
Merhaba, Samsung Galaxy Note 10.1 N8005 cihazıma daha önce Android 7.1 sonrasında da Android 9 sürümüne stock rom yükleyerek yükseltme yapmıştım. Sorunsuz çalışırken bir anda açılırken Samsung yazısı çıktıktan sonra ekrana gelen açılış logosunda takılı kalmaya başladı. Tablet bir türlü açılamıyordu. Ben de format atmayı daha sonra da tekrar orjinal rom yüklemeyi denedim ama twrp menüsünde sürekli hata alıyorum.
Stock rom tekrar güncel bir versiyon bulup yüklemeyi denedim onları da yükleyemiyor hata veriyor.
Twrp ve driver güncel olarak kurdum ama bir şeyi yanlış yapıyorum galiba çok deneyimli değilim bu konuda.
2.Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) silme olayını yapamıyorum gördüğünüz gibi.
Hata fotoğrafını da ekledim.
Yardımcı olabilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...
forum.miuiturkiye.net
Benim de bir sorum olacak, Mi 10 T Pro modelini kullanıyorum. Telefona güncelleme geldiğinde güncellemeyi yapıp temiz kurulum için en son paketi tekrar indirip wipe data atıyorum fakat attığım wipe data ve bir önceki halinin arasında ufak kasmalar takılmalar ne bileyim animasyonları kapatmama rağmen sanki açıkmışçasına geçişlerde ağırlıklar oluyor. Bir türlü temiz kurulum yapamıyorum. Böyle ufak tefek sorunlar fazlalaştıkça mide bulandırıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ben artık resmen Xiaomi'den soğumaya başladım.
yahu bende rom yüklendikten sonra twrp gidiyor mi suit geliyor twrp yi tekrar yükleyince de rom gidiyor twrpde kalıyor verem oldummmm abiler
model redmi note 8 gingko
forum.miuiturkiye.net
Stock romlara geçişlerde fastboot ile temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olduğu için TWRP ile yikleme pek tavsiye edilmez.
Ancak mutlaka TWRP ile yüklemek istiyorsanız -TWRP stock rom yüklemeyi destekliyorsa- custom romlarla aynı şekilde yükleniyor fakat orijinal romu yükledikten sonra TWRP silinir. Silinmemesi için reboot yapmayıp yerine reboot recovery yapmanız ve magisk yüklemeniz gerekli. Ya da TWRP silindikten sonra tekrar TWRP yüklemesi yapabilirsiniz.