- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Bana da yardım eder misiniz. Telefonum da twrp ve magisk kurulu idi. Bir modül den dolayı sıkıntı yaşantı yaşadım. Telefona tekrar eski romu yükledim. Arkasından twrp yi yükledim. Twrp den magisk yükleyince telefon Redmi ekranında açılış ekranında kalıyor. Telefon açılmıyor yani. Yükleme şeklim daha öncekiler gibi değişen bir şey yok. Ama bu sefer sıkıntı nerde çözemedim. Kaç defa denediysem de magisk den sonra telefon başlamıyor. Telefon Redmi 8.
Miui global romdan hindistan romuna aynı yöntemle mi geçerim. Telefon Redmi 8.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mesajı yeni gördüm. Twrp 3.3.1 ile yapıyorum. Ve magisk 20.04 ile 20.03 denedim olmuyor. Yapabilirsem rom değiştireceğim. Anlar mısın rom değişiklik işlerinden.
hocam Allah razı olsun senden . şükür yaptım sonunda. teşekkürler.Bu yöntem ile hindistan romuna geçiş yapın
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
hocam geçiş yaptım iyi gidiyordu her şey. bir anda tersine döndü. nerde hata yaptık anlamadım. twrp de bir şey yapmak istedim. daha sonra "cust......" bilmem yazısı çıkmaya başladı. anlamadık tabi. sistem çöktü . sizin verdiğiniz yerden tekrar kurulum yaptım. ayrıca bu hindistan sürümü için ayrı bir twrp mi kullanacağım bilemedim. ha bir de böyle durumlarda ben direk telefondan nasıl müdahale edebilirim. yani rom yükleme manasında. hafıza kartına romu atıp twrp den direk yükleme imkanım var mı?Yüklü olan twrp sürümü nedir? Farklı sürüm magisk deneyin
hocam geçiş yaptım iyi gidiyordu her şey. bir anda tersine döndü. nerde hata yaptık anlamadım. twrp de bir şey yapmak istedim. daha sonra "cust......" bilmem yazısı çıkmaya başladı. anlamadık tabi. sistem çöktü . sizin verdiğiniz yerden tekrar kurulum yaptım. ayrıca bu hindistan sürümü için ayrı bir twrp mi kullanacağım bilemedim.
bu twrp için başka bir twrp istiyor önce..Linkteki twrp yi kullanın, kurulumdan sonra magisk yüklemeyi unutmayın..
Recovery - Redmi 8 SkyHawk Recovery Project
SHRP, en yeni tasarımı yerel TWRP'ye getirmek için Material design 2'den ilham aldı. SHRP zengin UI deneyimi yanında çok daha fazlasını sağlar. Yeni gösterge paneli TWRP ile etkileşimi çok kolaylaştırır. SHRP, Tamamen yeni tema bölümü, Flash Magisk (root veya unroot), Camera2api etkinleştirici...forum.miuiturkiye.net