Hocam romu ilk edapta miui sitesinden indirdirdiğim romu yükledim. Bu telefonumdaki sürüm ile aynıydı.sonra bu siteden cecovery yöntemi için verilen linkten indirim. Değişen bir şey yok.
rom,lar
V11.0.2.0.QFBMIXM
V11.0.3.0.QFBMIXM
magisk
uygulama-MagiskManager-v7.5.1
magisk-v20.4
şuan yüklü olan twrp
3.3.1-16-mi9se by redispade
lazımsa detaylı anlatım:
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın (USB...
forum.miuiturkiye.net
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın (USB...
forum.miuiturkiye.net
hocam yukardaki linklerdeki twrpleri hem telefon açıkken hem de fastboot modda iken yüklemeye çalıştım ama hata verdi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
.
daha sonra burdaki bilgilere göre burdaki twrp yi fastboot modda iken yükledim. sorunsuz yüklendi.
sonra magisk-v20.4 yüklemeye çalıştım ama hata verdi. en iyisi temiz bir rom kurulumu yapayım dedim ve sizin bu konuda verdiğiniz bilgilerle işleme başladım. önce wipe data sonra rebot recovery yaptım. daha sonra 4 wipe yaptım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
daha sonra, daha önce burdan indirdiğim V11.0.2.0.QFBMIXM (MIUI11) sürüm romu yüklemdim. peşinden magisk-v20.4 yükledim. sorunsuz yüklendi. Wipe cache/Dalvik yapıp ve Reboot-System yaptım ama twrp açıldı. rebot power off yaptım ama yine cihaz açılıp twrp ye geldi.
Mi 9 Se Global Kararlı v11.0.3.0 QFBMIXM İndirme Bağlantısı Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek...
forum.miuiturkiye.net
ardından burdaki Recovery İndirme Bağlantısı ile miui_GRUSGlobal_V11.0.3.0.QFBMIXM_630056affc_10.0 romu indirip aynı şekilde yükledim ama sorun aynı. şuan her durumda twrp açılıyor. fastboot a alma dışında. yardımcı olursanız çok iyi olur hocam.