- Adım
- Paristi
- Cihazım
- Xiaomi mi 9 se
- Konular
- 0
hocam son sürüm fabrika yani orjinal rom yüklemek istiyorum. linki inceleyeyim.Android 10 dan kaynaklı bir sorun olabilir.
Magisk 19.3/20.3 versiyonu deneyin...
Custom roma geçiş yapılacaksa mevcut fabrika romu önemli olmadığı için twrp nin sorunsuz yüklendiği romu kurup,twrp yüklenmeli. Yok ben son sürüm fabrika romu kurmak istiyorum diyorsanız tavsiyem linkteki programı kullanarak fab.roma geçiş yapın...
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
bir de az önce Yardım - Twrp de açılıyor cihaz şurdaki bilgileri deneyeyim dedim. sizden farklı olarak önce 4 wipe sonra wipe ve rebot recovery dir. yaptım bu sefer twrp de gitti şuan sadece fastboot var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şuan twrp yüklemeye çalışıyorum. sizin, sitenin ve daha önce bahsettim diğer sitenin anlatımları ile deniyorum ama yüklenmiyor. fastboot flash recovery recovery.img deyince öylece bekliyor. ne yükleniyor ne hata veriyor. twrp yükleme aracı da aynı şekilde.
Son düzenleme: