- Adım
- Enes
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 SE
- Konular
- 33
arkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
Rom ile uyumlu olmayabilir kurduğun twrparkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
yok hocam olmuyorBu konu sorununu çözecektir.Recovery - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.net
arkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
Hocam bi ara pietblack mi ne ötle bi twrp vardı bende normal twrp kurmak için piethplack twrpden install diyip twrp 1227 kurmayı denedim fulden gitti twrpSon yaptığınız işlem nedir?
Yaptım hocam olmuyor silindiysede yeni twrp kurmaya çalışıyorum twrp kurma araçlarından hepsini denedim hata veriyorhocam telefon kapalıyken ses açma + güç tuşuna bastığınızdan emin misiniz? Yada güncelleme uygulamasının sağ üst kısmında ki üç noktaya basıp kurtarma modunda başlatın böyle bir seçenek yoksa rom ikonuna 10 kez tıklayın gözükür yine bir şey olmazsa twrp silinmiş olabilir