- Adım
- Enes
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 SE
- Konular
- 33
arkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
Hocam çözüm yokmu
Biton twrp denedim şuan twrp açılmıyor hangi sürümü yüklicem mi room 10.3.2Fastboot sorunu çözümü mevcut twrp ile romun uyumsuzluğundan bu sorun meydana gelmektedir.
Ben en sonunda zenex hocama yolladım. Bayağı bir flashlama işlemi yaptım bir sürü kombinasyon denedim flashlama ile ilgili ancak bir türlü sonuç alamadım. Üstüne 2 gün de uğraştığımla kaldım. Vaktim var derseniz biraz daha çabalayın ama yine de siz bilirsiniz.Biton twrp denedim şuan twrp açılmıyor hangi sürümü yüklicem mi room 10.3.2
Hocam kendim yapsam daha iyi olurBen en sonunda zenex hocama yolladım. Bayağı bir flashlama işlemi yaptım bir sürü kombinasyon denedim flashlama ile ilgili ancak bir türlü sonuç alamadım. Üstüne 2 gün de uğraştığımla kaldım. Vaktim var derseniz biraz daha çabalayın ama yine de siz bilirsiniz.
Koskoca forumda yokmu be hocam şu soruna çare bulucak?Hocam kendim yapsam daha iyi olur
Hocam kendim yapsam daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Koskoca forumda yokmu be hocam şu soruna çare bulucak?
hocam mi flaşhda refresh yapınca fastboottan atıyor
yok hocam cihazı görmüyor ile program bilgisayar görüyor ama cihazı fastboottan atıyor refresh yapınca telefon simsiyah oluyor ufak bi yazıyla press any keyy to shadown yazıyorTelefonu tamamen kapayıp fastboota girin kendi kendine açılan fastboot değil aslında , birde güncel fastboot üst kısımda arçlar dan indire bilirsiniz ,
yok hocam cihazı görmüyor ile program bilgisayar görüyor ama cihazı fastboottan atıyor refresh yapınca telefon simsiyah oluyor ufak bi yazıyla press any keyy to shadown yazıyor