- Adım
- Enes
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 SE
- Konular
- 33
arkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
Belki vurdurarak çalıştırabiliriz diye düşünmüştüm hocam arabadaki gibi. Olmadı yanigeliyor hocam
hocam şunu deneyin:cihazım mi9 t evet yazıyor rom atıyorum ama dahili depolama görünmüyor hiçbirşey yükleyemiyorum sorunum bu tam olarak
Volkan beyhocam şunu deneyin:
Twrp'ye gelince wipe/advanced wipe/ datayı seçin Repair or Change File System'i seçin Change File System'den önce ext2 sonra ext4 ile biçimlendirin
Telefonu kapat, açarken power tuşuna ve ses açma tuşuna bas titreyince power tuşunu bırak, ses kısma tuşuna basarsan fasboot a girerarkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
benim söylediğim işlem dahili depolama için yani sd kartla alakası yok bu dahili depolama yı 0mb görünce düzeltme yöntemiVolkan bey
Bu dosya sisteminin default değeri nedir?
Acaba bu repair işlemi harici SD kartları görmede olumsuz etki yapabilir mi?
Son zamanlarda özellikle SD kart görme ve kopyalama konusunda sorun yaşayanlar çokca.
Bu yüzden de SD kartı hangi boyutta olursa olsun bazıları FAT32(Hepsi görebilsin diye) şeklinde format atıyor.
Biliyorum kardeşim, konu açılmışken benzer bir sorunu dile getirdim.benim söylediğim işlem dahili depolama için yani sd kartla alakası yok bu dahili depolama yı 0mb görünce düzeltme yöntemi