- Adım
- Enes
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 SE
- Konular
- 33
arkadaşlar telefon mi8se twrp geçmiyor fastboota geçiyor yeniden twrp kursamda yine aynı acil yardım lazım
cihaz fastboottayken nasıl twrp yüklenir
cihaza room attım dahili hafızayı görmüyor sorunu nasıl çözerimFastboot sorunundan cihazı nasıl çıkartacağınız ilgili konuda yazmaktadır,
Rehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)
Ankette Oy Kullanmayı Unutmayınız ! ----------------------------------- Merhaba , Teknik inceleme için Tıklayınız , 06.02.2019 itibari ile android 9.0 desteği gelmiştir. 24.10.2019 itibari ile Andorid 10 desteği gelmiştir. 26.09.2019 itibari ile beta.da miui 11 desteği gelmiştir...forum.miuiturkiye.net
cihaza room attım dahili hafızayı görmüyor sorunu nasıl çözerim
anlamadım kurulum yapmadan önce bl kilidinimi açmam lazımsıfır fastbootan kurtarmada ki gibi çin romu oradaki sürümler ile bl kilidini kapatmadan kurun , fabrika çıkış haline dönüyor sonra anlatımdaki twrp ile istediğiniz roma geçe bilirsiniz ,
anlamadım kurulum yapmadan önce bl kilidinimi açmam lazım
cihazım mi9 t evet yazıyor rom atıyorum ama dahili depolama görünmüyor hiçbirşey yükleyemiyorum sorunum bu tam olarakmi 8 se de açıktır zaten kapalısı daha görmedim : ) açılırken unlocker yazıyor mu mi yazısının altında
cihazım mi9 t evet yazıyor rom atıyorum ama dahili depolama görünmüyor hiçbirşey yükleyemiyorum sorunum bu tam olarak