- Adım
- Miraç
- Cihazım
- Mi A2 Lite
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 29
Hocam bu temaları hangi uygulamalar ile tasarlıyorsunuz ben de kendime bir tane yapmak istiyorum da...
Belirli hazır bir uygulama yok hocam, Photoshop, Notepad++ ve tema içerisinde bulunan "theme_values.xml" kodlarını bildiğiniz taktirde sizlerde rahatlıkla yapabilirsinizHocam bu temaları hangi uygulamalar ile tasarlıyorsunuz ben de kendime bir tane yapmak istiyorum da...
Anladım teşekkürler. Bu arada bu xml dosyasını bulmam için root gerekiyor mu? Biraz araştırdım ama sanırım mi a2 lite için tema yok Android one olduğu için...Belirli hazır bir uygulama yok hocam, Photoshop, Notepad++ ve tema içerisinde bulunan "theme_values.xml" kodlarını bildiğiniz taktirde sizlerde rahatlıkla yapabilirsiniz
Aynen hocam MIUI kullanan cihazlarda bu mümkün. Kullandığınız telefon için tema olayını bilmiyorum maalesef.Anladım teşekkürler. Bu arada bu xml dosyasını bulmam için root gerekiyor mu? Biraz araştırdım ama sanırım mi a2 lite için tema yok Android one olduğu için...
Hocam markete tema nasıl yüklüyoruzAynen hocam MIUI kullanan cihazlarda bu mümkün. Kullandığınız telefon için tema olayını bilmiyorum maalesef.
Üstad tıklıyoruz da ağa bağlanılamıyor diyor. Cihazın rootlu falan mı olması lazım anlamadım.Tıklayın hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullandığınız rom global kararlı ise, beklemeniz gerekir çünkü daha geç yayınlanıyor.. Ama telefondan bölgeyi hindistan yaparak deneyebilirsiniz belki olur.Üstad tıklıyoruz da ağa bağlanılamıyor diyor. Cihazın rootlu falan mı olması lazım anlamadım.
Evet room kararlı ancak telefonun yüz tanıması aktif olması için honkong yaptım ülkeyi. Hindistan'da çalışmıyor yüz tanıma.Kullandığınız rom global kararlı ise, beklemeniz gerekir çünkü daha geç yayınlanıyor.. Ama telefondan bölgeyi hindistan yaparak deneyebilirsiniz belki olur.
Root ile ilgisi yok hocam.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hindistan yapıp temayı yükleyin sonra tekrar eski haline getirin bölgeyi.Evet room kararlı ancak telefonun yüz tanıması aktif olması için honkong yaptım ülkeyi. Hindistan'da çalışmıyor yüz tanıma.
TeşekkürlerHindistan yapıp temayı yükleyin sonra tekrar eski haline getirin bölgeyi.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi