- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.266
Eline sağlık hocam yine çok güzel bir tema ortaya çıkmış
Teşekkürler hocam, forumdaki kullanıcılarımızın desteği ile daha güzel temalar çıkacak İnşallah. Güle güle kullanınEline sağlık hocam yine çok güzel bir tema ortaya çıkmış
Kesinlikle katılıyorum Eu rom kuralı yaklaşık 1 hafta oluyor. Ben de çok endişe etmiştim. Olur mu olmaz mı diye. Hatta beta romda sıkıntı yaşamasaydım belki de hiç geçmeyecektim. Şimdi çok memnunum. Gerekli adımları takip ettiğinizde sıkıntı olmadan romu yükleyebiliyorsunuz.Bir mi 6 kullanıcısı olarak bu biçare yorumları okuyunca bir an karşımda sanki kendimi görüyormuş gibi bir hisse kapıldım...
Sayın hocam, madem kilidiniz açık cihazınız rootlu; niçin bu sıkıntıyı çekiyorsunuz? Cihazınıza kurun TWRP yi, geçin EU Beta roma. Siz sağ ben selamet. Bir temayı bile kullanamadıktan sonra o güzelim cihazı global romla esaret altında tutmanın ne manası var?
Twrp yüklüBir mi 6 kullanıcısı olarak bu biçare yorumları okuyunca bir an karşımda sanki kendimi görüyormuş gibi bir hisse kapıldım...
Sayın hocam, madem kilidiniz açık cihazınız rootlu; niçin bu sıkıntıyı çekiyorsunuz? Cihazınıza kurun TWRP yi, geçin EU Beta roma. Siz sağ ben selamet. Bir temayı bile kullanamadıktan sonra o güzelim cihazı global romla esaret altında tutmanın ne manası var?
Bunu ancak deneme yanılma yöntemiyle test edbilirsiniz. Buyrun link...Twrp yüklü
EU beta rom nereden indireceğim
EU beta rom sıkıntısız calışıyormu
O calıştı bu takıldı şu sorunlu olursa bi işime de yaramaz
Önce twrp den yedek alacağınızı ve silme işlemi yapacağınızı unutmayın Bu konularla alakalı açılmış sayfalardan önce gerekli bilgileri araştırın daha sonra atacağınız adımları belirleyiniz.Twrp yüklü
EU beta rom nereden indireceğim
EU beta rom sıkıntısız calışıyormu
O calıştı bu takıldı şu sorunlu olursa bi işime de yaramaz
Bunun altına imzamı atıyorum hocam ve artık sizin de doğru yolu bulup, aydınlanmış olduğunuza çok sevindimBir mi 6 kullanıcısı olarak bu biçare yorumları okuyunca bir an karşımda sanki kendimi görüyormuş gibi bir hisse kapıldım...
Aklın yolu birdir üstadım Mevlana Celaleddin Rumi der ki. " Aklın varsa bir başka akılla dost ol da işlerini danışarak yap"Bunun altına imzamı atıyorum hocam ve artık sizin de doğru yolu bulup, aydınlanmış olduğunuza çok sevindimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Siz işinizi bilirsiniz hocam, başka söze gerek yokAklın yolu birdir üstadım Mevlana Celaleddin Rumi der ki. " Aklın varsa bir başka akılla dost ol da işlerini danışarak yap"
Yaptığımız bu. Yanlış mı yapmışız?
Eyvallah üstadım.Siz işinizi bilirsiniz hocam, başka söze gerek yok
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk