- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Author: MIUI Official TeamVersion: 9.3.21 (MIUI10) Size: 1.7GBu arada zeraf hangi romu kullanıyorsunuz?
Global kararlı ise beklemeniz gerekebilir, çünkü zaman alıyor, bölgeyi hindistan yapıp deneyebilirsiniz global kararlı rom kullanıyorsanız.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonun bölgesini hindistan yapıp deneyin.Author: MIUI Official TeamVersion: 9.3.21 (MIUI10) Size: 1.7G
nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuzTelefonun bölgesini hindistan yapıp deneyin.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıfırdan kuruluma gerek yok..nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfırdan kurulum yapmammı gerek
Öncelikle Ottoman hocamın daha önceki temalarından birini indirin. Bölgeyi Hindistan yapıp tema mağazasına girip Ottoman hocanın indirdiğiniz eski temasına tıklayın orda geliştirici Ottomana tıklayın bütün temaları listeleniyor ve bu temayı da göreceksiniz, indirip kurun temayı sonra bölgeyi değişin.Ağ hatası alan arkadaşlar bölgeyi Hindistan yapıp denedikleri taktirde, tema gelecektir.
aynen yaptım ağ Hindistan
Bu tema verinin bu versiyona sahip değil yazıyor
Her dediğinizi yaptım ama olmuyorÖncelikle Ottoman hocamın daha önceki temalarından birini indirin. Bölgeyi Hindistan yapıp tema mağazasına girip Ottoman hocanın indirdiğiniz eski temasına tıklayın orda geliştirici Ottomana tıklayın bütün temaları listeleniyor ve bu temayı da göreceksiniz, indirip kurun temayı sonra bölgeyi değişin.
Hocam linki kopyalayın ve bir arkadaşınıza WhatsApp üzerinden gönderin. Gönderdiğiniz linke tekrar tıklayın ve telefon üzerinden Temalar Uygulaması üzerinden açarak uzlaşmayı deneyelim. Eğer olmaz ise arkadaşlarımızın yazdığı gibi Globale onaylanması için beklememiz gerekiyor maalesef.Her dediğinizi yaptım ama olmuyor
Bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum
Mi 6 cihaz
10.0.1.0 miuı yüklü global
Kilit açık
Rotlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yokmu bana yardım edecek biri
Mi 6 kullanıyorum
Miui 10.0.1.0 sürüm
Kilit açık
Root lu
Bir mi 6 kullanıcısı olarak bu biçare yorumları okuyunca bir an karşımda sanki kendimi görüyormuş gibi bir hisse kapıldım...Her dediğinizi yaptım ama olmuyor
Bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum
Mi 6 cihaz
10.0.1.0 miuı yüklü global
Kilit açık
Rotlu