- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- MI 9 Lite
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 36
Birisi ufaktan mtz olarak sızdırsamı acaba ))
a.bayramkorkmaz beğendiİkonlar yuvarlak olmasa daha güzel olur sanki.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Zaten en önem verdiğimiz ikonlar...hem rengine hemde şekline daha karar vermedik...İkonlar yuvarlak olmasa daha güzel olur sanki.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Teşekkürler hocam tavsiye ve düşünceleriniz içinOttoman hocam kolay kolay eleştiri yapmam. Söyleyeceklerim tavsiye niyetinde.
1.Durum çubuğu çok başarılı uygulama simgeleri kendi orjinal renklerinde olacaksa muhteşem. (mıuı9 da olup mıuı10 da giden özellik)
2.Tuş takımına biraz daha çalışılması gerekiyor.
3.Ekranı kilitlediğimiz zaman Samsung ve Huwei de olan dijital saat varya arka plan tamamen siyah saat dijital onu da ekleyebilirseniz(parlak turkuaz) harika olur.
4.Turkuaz renk çok güzel
Sonuç olarak İdda ediyorum bu tema Mi tema marketi sallar. Zirveye çıkar. Mi Editörü n seçimi ve tavsiyesi olur.
Şimdiden başarılar diliyorum. Elinize sağlık
Teşekkür ederim Sayın hocam. İnşallah biraz daha şekillendiği zaman daha güzel olacaktır. Sizlerin görüşü ile daha da muhteşem olacağına eminimBen Ottoman hocamın kullanmamız için bizlere yine nasıl muhteşem bir tema sunacağını aşağı yukarı tahmin edebildiğim için olumlu yada olumsuz bir yorum yapmayacağım üstadım. Kaldı ki paylaştığınız görseller renk konusunda bizlere zaten bir fikir veriyor. Bu defa sabırla bekleyip göreceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptığınız her temada kendinizi biraz daha aşıyorsunuz Ottoman hocam. Ne diyebilirim ki? Elinize emeğinize sağlık.
Tuş takımı konusunda geliştirme veya değişiklik yapılabilir hocam. Bu arada rezervasyon alındı