- Adım
- ramazan
- Cihazım
- Mİ A 3
- Meslek
- esnaf
- Konular
- 49
Hocam bende türk net kullanıyorum .alt yapı turktelekom ise ya turktelecoma geçin veya türk nette kalın .netteki Sıkıntı ise mesai bitimlerinde akşam 7.8 gibi bendede oluyor. Hızınız ise gayet iyi görünüyor. Bir bilene danışın modemden de kaynaklı olabilir sıkıntı veya kullandığınız cihazda olabilir . Bende turktelecoma gececektim fakat sabit hat olduğu için geçmedim . Bana sorarsanız sabit hat yoksa turktelecoma geçinArkadaşlar konuyla alakasız olacak belki ama görüşlerinizi almak istediğim için yazıyorum kusura bakmayın öncelikle. Bende Turk.net kullanıyorum, açıkçası tekniki terimlerden fazla anlamadığım için sizlere hız testi sonuçlarımı ve hat değerlerimi paylaşmak istiyorum, özellikle hat değerlerim nasıl ve bu değerlere göre normalde kaç mbps alabilirim, daha yükseğinide hattım destekliyormu merak ediyorum bilen bir arkadaş yardımcı olabilir ise çünkü pek memnun değilim, belirli saat içerisinde hiçbir siteye erişemiyorum, foruma giriyorum birşey yazacağım direkt sayfaya ulaşılamadı, ıp adresi bulunamadı deyip duruyor ve belirli bir süre sonra giriyor bu süreç kendiliğinden düzeledebiliyor veya modemi yeniden başlatmam gerekiyor sebebini anlamadım aynı durum mobilden wi-fi bağlantı içinde geçerli gerçekten sinir bozucu durum. Bölgemde sadece Türk Telekom'un altyapısı var ne yazık ki pek alternatifim yok. Turkcell Superbox diyorlar ama randımanlı olurmu bilmiyorum oda ederi çok pahalıya geliyor özellikle kotalı olanlarına baktım onlar dahi el yakar cinsten tamam hızı felan yerinde diyorlar ama ping durumları kötüymüş.
Hız testi sonuçlarım bunlar;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modem hat değerlerim;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi