Diğer TürkNet'ten Millenicom'a geçtim. (Speedtest.net sonuçları)

petran23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
10
Hat değerlerinizi bi atarsanız bi kontrol sağlayalım olmadı netspeedden indirimli 75 paketine geçiş sağlayabilirsiniz.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben modemi de değiştirdim çok fark etti,5 yıla yakın bir süredir millenicom kullanıyorum aşamalı olarak paketimi yükselttim 24-35 en son 50 oldu memnunum

habipyc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
habip
Cihazım
note 3
Konular
1
Ben modemi de değiştirdim çok fark etti,5 yıla yakın bir süredir millenicom kullanıyorum aşamalı olarak paketimi yükselttim 24-35 en son 50 oldu memnunum

Benim modemim 3 sene önce turktelekomun verdiği modem. Şuan turknet kullanıyorum. 20 mbit hız alıyorum. Modemi degistirirsem hızım değişir mi?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Benim modemim 3 sene önce turktelekomun verdiği modem. Şuan turknet kullanıyorum. 20 mbit hız alıyorum. Modemi degistirirsem hızım değişir mi?
Servis sağlayıcının vaadettiği hız nedir ?

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Ben de ufak bir araştırma sonucu millenicom a gecme kararı aldım milleni üyesi olan bir arkadaşımız kodunu benimle paylaşırsa sevinirim

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Altyapına göre alacağın hız değişir türknet Netspeed gibi sitelerden alt yapını sorgulat.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
İlk sayfada kod varmış yeni gördüm :D

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak belki ama görüşlerinizi almak istediğim için yazıyorum kusura bakmayın öncelikle. Bende Turk.net kullanıyorum, açıkçası tekniki terimlerden fazla anlamadığım için sizlere hız testi sonuçlarımı ve hat değerlerimi paylaşmak istiyorum, özellikle hat değerlerim nasıl ve bu değerlere göre normalde kaç mbps alabilirim, daha yükseğinide hattım destekliyormu merak ediyorum bilen bir arkadaş yardımcı olabilir ise çünkü pek memnun değilim, belirli saat içerisinde hiçbir siteye erişemiyorum, foruma giriyorum birşey yazacağım direkt sayfaya ulaşılamadı, ıp adresi bulunamadı deyip duruyor ve belirli bir süre sonra giriyor bu süreç kendiliğinden düzeledebiliyor veya modemi yeniden başlatmam gerekiyor sebebini anlamadım aynı durum mobilden wi-fi bağlantı içinde geçerli gerçekten sinir bozucu durum. Bölgemde sadece Türk Telekom'un altyapısı var ne yazık ki pek alternatifim yok. Turkcell Superbox diyorlar ama randımanlı olurmu bilmiyorum oda ederi çok pahalıya geliyor özellikle kotalı olanlarına baktım onlar dahi el yakar cinsten tamam hızı felan yerinde diyorlar ama ping durumları kötüymüş.

Hız testi sonuçlarım bunlar;

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Modem hat değerlerim;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt