Merhaba arkadaşlar herşeyi olabildiğince anlatmaya çalışacagım
öncelikle 2 yıl önce evimize internet bağlatmak istedim o zamanlar vodafone net akıllıca geldi çalıştıgım yere kadar geldiler evrakları imzaladım vs 20 gün içerisinde sıfırdan bağlantı yapıldı aylık 49.90 + modem ücreti 52.89 tl ödüyordum 60 Gb akn 16 mbps e kadar 20 ay boyunca hat değerlerim speet test ping 35-40
DSL Hızı(Kb/s): 9500 799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 11000 1112
SNR Sınırı (dB): 8.1 17.6
Hat Zayıflaması(dB): 42.0 22.7
Güç (dB): 19.4 12.4
20 aydan sonra ne olduysa hattım 4mbps e sabitlendi akn olsun olmasın 4 mbps sabit müşteri hizmetlerini arıyorum sorunu belirtiyorum birşeyler yapıyor hattımı 8 e sabitliyor 1-2 saat bazen 1 gün sonra yine 4mbps e tekrar düşüyor verebileceği hız böyleymiş btk ya mesaj attım ordan vodafone geri dönüş yaptı hattın desteklediği o kadar diyor hat değerlerini gönderiyorum aynı cevabı veriyor her neyse 3-4 ay süründüm sayılır
28-02-2018 itibariyle vodafone net ile imzaladıgım sözleşme bitti tabi ben bu ay içerisinde internet paketleri araştırmaya başladım vodafone arıyor diyorum böyle sorunum var bu kadar hız verebiliyoruz hattınız o kadar destekliyor diyor türk telekom arıyor vodafone sizin ile farklı 3 kişiye daha aynı port üzerinden internet veriyor diyor pek anlamadım türk telekom paket önerdi 50 Gb akn 8 mbps e kadar 57 tl türknet i aradım hat değerlerimi söyledim hat değerleriniz ortalama 8 mbps destekliyor 8 mbps alırsınız dediler sözünü verebilirmisiz dedim söz veremeyiz denildi bende dedim bari 5-6-7 mbps alır mıyım diye sordum 6 ve üzerini kesinlikle alırsınız denildi bu konuşma 20-02-2018 tarihinde yapıldı tamam o zaman kayıt olmak istiyorum vodafone sağlayıcı ile sözleşmem 28 şubatta bitiyor dedim evrakları mail ile gönderdiler yazdırdım vs gönderdim 2 gün sonra evraklar teslim edildi evrakların üzerlerine her sayfasına 28-02-2018 tarihine kadar işlem yapılmasın diye not düştüm aynen dediğim gibi oldu 28 şubatta türk net aradı onay istedi evraklar için onay verdim 1mart tarihinde vodafon dan mesaj geldi sözleşmeniz bitti gibi bir ıvır zıvır 1 saat sonra türk telekom yine aradı yine 57 liraya 50 gb akn 8 mbps e kadar paketini önerdi istemedim türk net 2 mart 00.10 civarında mail geldi kullanıcı adı ve şifrem modem arayüzüne yazdım internete girdim hat değerlerim an itibariyle bu
DSL Hızı(Kb/s): 7971 799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 9160 1112
SNR Sınırı (dB): 8.1 17.6
Hat Zayıflaması(dB): 42.0 22.7
Güç (dB): 19.4 12.4
maksimum da bunu alırım diye düşünüyorum stabil ping 8 speet test de oyunlarda 20-25 türk nette sözleşme yok hızı güzel akn yok 16 mbps e kadar diyorlar ama hattımın desteklediği kadar veriyorlar düz hesap 60 tl ödeyeceğim şu anda iyi gidiyor sözleşme olmaması gayet güzel birşey türk net verdiği hizmet iyi olmasaydı bir sonraki ay kapatırdım alacak arkadaşlara da öneriyorum bu arada benim internet bağlantım zaten vardı sadece sağlayıcı vodafone den türknet e geçti 1-2 günde sorunsuz geçiş oldu öneriyorum alacak arkadaşlar hizmet iyi olur kötü olur 1 ay denesinler iyi olursa kalırlar kötü olursa istediği internet sağlayıcısına geçiş yapar internet demek özgürlük demektir
iyi forumlar herkese
"söylemeyi unuttum türknet ev telefonu olarak 1000 dk veriyor aylık yarın test edip konuya yazmayı planlıyorum "