Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Hocam bazı oyunlar da birçok reklamı engellemesine rağmen reklamlar çıkıyor oyun içinden, adaway ile denedim sorun çıkarmadı. Müsait olduğunuzda reklam listesine yeniden bakabilir misiniz?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam bazı oyunlar da birçok reklamı engellemesine rağmen reklamlar çıkıyor oyun içinden, adaway ile denedim sorun çıkarmadı. Müsait olduğunuzda reklam listesine yeniden bakabilir misiniz?
Merhaba. Tabi ki seve seve. Hangi oyunlar yazarsanız tek tek inceler eklerim. Oyun oynamadığım için farketmiyorum onları pek

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Merhaba. Tabi ki seve seve. Hangi oyunlar yazarsanız tek tek inceler eklerim. Oyun oynamadığım için farketmiyorum onları pek
Şuanda tek mr autofire oyunu oynuyorum oda can sıkıntısından işte :D

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Sizi de ifşa etmiş olduk bu sayede:D Hemen ilgileniyorum hocam. Bir kaç gün sürebilir.
Canınız sağolsun hocam sorun değil zaten belli aralıklar ile güncelleme yapıyorsunuz farkındayım elinize sağlık clap~~

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Canınız sağolsun hocam sorun değil zaten belli aralıklar ile güncelleme yapıyorsunuz farkındayım elinize sağlık clap~~
Ben teşekkür ederim destekleriniz için. Günlük güncellemeyle çalışıyorum öyle diyeyim. Evde 4 kişiyiz. 6 cihaz bağlanıyor modeme. Modemden bütün bağlantıları logluyorum. Sonra whitelist olanları eliyorum. Kalanları tek tek deniyorum. Ayrıca sizde olduğu gibi geri bildirim geldiğinde de uygulamayı kum havuzunda çalıştırarak gelen ve giden bütün bağlantıları kontrol ediyorum. Çok zor bir iş ama Türkiyede birinin bunu yapması lazım:)

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Ben teşekkür ederim destekleriniz için. Günlük güncellemeyle çalışıyorum öyle diyeyim. Evde 4 kişiyiz. 6 cihaz bağlanıyor modeme. Modemden bütün bağlantıları logluyorum. Sonra whitelist olanları eliyorum. Kalanları tek tek deniyorum. Ayrıca sizde olduğu gibi geri bildirim geldiğinde de uygulamayı kum havuzunda çalıştırarak gelen ve giden bütün bağlantıları kontrol ediyorum. Çok zor bir iş ama Türkiyede birinin bunu yapması lazım:)
Kolay gelsin hocam yani 3.parti uygulama olmadan böyle bir sistem yok diyebilirim ayrıca sürekli güncel tutmanız da başka bir güzel. mm~~

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Kolay gelsin hocam yani 3.parti uygulama olmadan böyle bir sistem yok diyebilirim ayrıca sürekli güncel tutmanız da başka bir güzel. mm~~
3. parti uygulamalar sadece reklamlarla genel izleyicileri engelliyor. Benim listeme bir bakın bankacılık uygulamaları ne kadar veri topluyor bizden ağzınız açık kalır. Aynı şekilde alışveriş ve haber uygulamaları da. Bunlar genel reklam ve izleme ağlarından farklı. Adamlar kendi site adreslerini kullanıyorlar. Bunlar yok işte o 3. parti uygulamalarda. Şimdi benim ve başka bir Türk'ün listeleri ile bunları eklemeye başladı bu 3. parti uygulamalar. Adguard DNS o yüzden benim listemi kabul etti. Velhasıl çok uzattım:)

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam yeni güncelleme gelmiş olmalı. Bir kontrol edebilir misiniz çözülüp çözülmediğini?

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Merhabalar. Bu reklam engelleme listenizi adguard a eklemek mümkün mü ? Rootsuz cihaz kullanıyorum çünki.

Üst Alt