- Adım
- Beko
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 23
Hocam konu dışı ama iki magisk modülünü birleştirmek mümkün mü? Size soracak başka yer bulamadım kusura bakmayın.
Nasıl yapacağım konusunda kılavuz bir yer var mıdır ya da sizden bu konuda yardım almam ne kadar mümkündür? Bir kaç modül var küçük şeyler yapıyorlar ama kalabalıkta oluyor. Bir hale getirmek istiyorum.Mümkün tabi
Düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir. Yardım etmeye çalışayım. Modüller i ve ne işe yaradıklarını açıklayın bana. Çalışma prensiplerini anlarsam tek bir modül dosyasında birleştirmeyi deneyebilirim.Nasıl yapacağım konusunda kılavuz bir yer var mıdır ya da sizden bu konuda yardım almam ne kadar mümkündür? Bir kaç modül var küçük şeyler yapıyorlar ama kalabalıkta oluyor. Bir hale getirmek istiyorum.
Yok güncelleme özelliği olan bir modül değiller. Bir tanesi üst panelde çok bildirim geldiğinde nokta gösteriyor ya sığmadığı için onu kapatıyor. Bir tanesi navigasyon çubuğunu açtığımızda klavye altında oluşan boşluğu kapatıyor.Düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir. Yardım etmeye çalışayım. Modüller i ve ne işe yaradıklarını açıklayın bana. Çalışma prensiplerini anlarsam tek bir modül dosyasında birleştirmeyi deneyebilirim.
Ama eğer her modülün kendini güncelleme özelliği varsa yapmanızı önermem
Modülleri paylaşınYok güncelleme özelliği olan bir modül değiller. Bir tanesi üst panelde çok bildirim geldiğinde nokta gösteriyor ya sığmadığı için onu kapatıyor. Bir tanesi navigasyon çubuğunu açtığımızda klavye altında oluşan boşluğu kapatıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha başka modüller de var ama öğrensem ben yaparım diye düşündüm.
buyrun hocam.Modülleri paylaşın
Merhaba. baktım aslında çok zor değil. Ama çok vaktim yok. Deprem bölgesinde avukatlık yapıyorum, hasar tespitleri kesinleşti. Deli gibi yoğunluk oldu şu sıralar. Github'taki projeleri de 2 gündür ihmal ettim.Hocam bakma şansınız olmadı galiba
Bende aynı şekilde deprem bölgesi hasar tespit yapıyorum hocam. Geçmiş olsun, kolay gelsin.Merhaba. baktım aslında çok zor değil. Ama çok vaktim yok. Deprem bölgesinde avukatlık yapıyorum, hasar tespitleri kesinleşti. Deli gibi yoğunluk oldu şu sıralar. Github'taki projeleri de 2 gündür ihmal ettim.