Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Hocam oyunda sezon nerede bitiyor anlamadım tam olarak :) Depremzede olduğum için ve mesleğim sebebiyle çok fazla oyun oynayamıyorum. Ama yardımcı olmak isterseniz internet trafiğinizi biraz gözlemleyebilmek adına size dns adresi atabilirim özelden. bu dns adresini ayarlardan geçici bir süreliğine girip oyunda ilgili yeri geçtiğinizde kaldırıp bana haber verebilirseniz yardımcı olabilirim.
Olur hocam sıkıntı yok siz gönderin ben hallederim. Şuan format attım akşam bakarım

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Hocam sponsored posts, içerikle aynı CDN sunucusundan geliyor. Bunu magisk modulü ile engellemek mümkün değil. uygulamanın modifiye edilmesi lazım. onun dışında 1 reklam ağı tespit ettim listemde olmayan onu da dahil edip güncelledim modülü. Deneme şansınız olursa ve geri bildirimde bulunursanız sevinirim.
Çok aktif kullanmıyorum açıkcası ama araya serpilmiş reklamlar halen mevcut ona bir şey yapamayacağınızı zaten yazmışsınız elinize sağlık. Bu yüzden geri dönüş pek sağlıklı olmadı açıkcası. Sizede zahmet verdik kusurumuza bakma.

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Çok aktif kullanmıyorum açıkcası ama araya serpilmiş reklamlar halen mevcut ona bir şey yapamayacağınızı zaten yazmışsınız elinize sağlık. Bu yüzden geri dönüş pek sağlıklı olmadı açıkcası. Sizede zahmet verdik kusurumuza bakma.
Estağfurullah ne zahmeti

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Olur hocam sıkıntı yok siz gönderin ben hallederim. Şuan format attım akşam bakarım
hocam bayağı veri geldi sizden, teşekkür ederim. modülü güncelledim. dns'i silip modülü güncelleyerek deneyebilirsiniz. muhtemelen çözülmüştür.

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Yol haritası hazır hocam:
Aklıma geldi soralım. Siz güncelleme yaptıkca bu listede güncelleniyor mu yoksa magisk modülü mü güncelleniyor?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam
Aklıma geldi soralım. Siz güncelleme yaptıkca bu listede güncelleniyor mu yoksa magisk modülü mü güncelleniyor?
Hocam ben güncelleme yapar yapmaz güncellenmiyor ama aynı gün içerisinde kesinlikle güncelleniyor. Ben ekleme yaptığım an AdGuard'ın benden çektiği dosyayı da anında güncelliyorum. Vakit alan onların tarama sıklığı.

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Elimizden gelen bir şey varsa yardımcı olmak isterim açıkcası.

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Elimizden gelen bir şey varsa yardımcı olmak isterim açıkcası.
Teşekkür ederim hocam, eksik olmayın. Projenin Github üzerinden yıldız alması çok önemli. Zira NextDNS'e bu yüzden eklemiyorlar. Yıldız alması için de yayılması gerekli. Bu konularda yardımcı olunabilir. Başka da yardıma gerek yok.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Teşekkür ederim hocam, eksik olmayın. Projenin Github üzerinden yıldız alması çok önemli. Zira NextDNS'e bu yüzden eklemiyorlar. Yıldız alması için de yayılması gerekli. Bu konularda yardımcı olunabilir. Başka da yardıma gerek yok.
Son güncelleme de baya bir fark var hocam teşekkür ederim ellerinize sağlık clap~~

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
symbuzzer hocam affınıza sığınarak bir soru sormak isterim. Bu reklam engelleme methodunun Adaway in rootlu çalışanı ile ne farkı var ? Çünkü orda da bizim eklediğimiz host source ları blokluyordu. Sadece farkı anlamak için soruyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Aydınlatırsanız sevinirim. Projenizi ilk günlerden beri takip ediyorum. Başarılar..

Üst Alt