Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
symbuzzer hocam affınıza sığınarak bir soru sormak isterim. Bu reklam engelleme methodunun Adaway in rootlu çalışanı ile ne farkı var ? Çünkü orda da bizim eklediğimiz host source ları blokluyordu. Sadece farkı anlamak için soruyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Aydınlatırsanız sevinirim. Projenizi ilk günlerden beri takip ediyorum. Başarılar..
Hocam mantık aynı, ikisi de system/etc/hosts dosyasını güncelliyor. Ama AdAway bir uygulama ve arkaplanda çalışıyor. Benimki ise magisk modülü ve magisk üzerinden güncelleniyor. Bir de Magisk daha erken symlink oluşturuyor. Sistem açılmadan hosts dosyası kullanmaya başlanıyor bu sayede. Adawayde durum biraz daha farklı normalde bu sebeple o da Magisk içerisindeki sistemsiz hosts özelliğini kullanıyor. Yani durum eşitlendi bu knuda ama AdAway Magisk sisteminin otoritesini kabul etti.

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Hocam mantık aynı, ikisi de system/etc/hosts dosyasını güncelliyor. Ama AdAway bir uygulama ve arkaplanda çalışıyor. Benimki ise magisk modülü ve magisk üzerinden güncelleniyor. Bir de Magisk daha erken symlink oluşturuyor. Sistem açılmadan hosts dosyası kullanmaya başlanıyor bu sayede. Adawayde durum biraz daha farklı normalde bu sebeple o da Magisk içerisindeki sistemsiz hosts özelliğini kullanıyor. Yani durum eşitlendi bu knuda ama AdAway Magisk sisteminin otoritesini kabul etti.
Hocam teşekkürler bilgilendirme için :)

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Herkese merhabalar. Modülü kullananlardan ricam en son sürüme güncellemeleri. Zira KernelSU desteğinin eklenmesiyle modülün kendini güncellemesi için gerekli dosyaları "magisk" klasöründen "magisk-kernelsu" klasörüne aktardım Github'ta. "magisk" klasörü herkes modülü güncellerse işlevsiz hale gelecek ve bu sayede ben de kaldırabileceğim. Ben "magisk" klasörünü kaldırdığımda halen modülü güncellememiş olanlar artık güncelleme alamayacak. Ta ki modülü manuel olarak indirip yeniden kurana kadar. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

bir kullanıcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şerif
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
Android 13 için uygun mu?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Android 13 için uygun mu?
Uygundur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık cihazınıza Turkish Ad Host'u başarılı bir şekilde yükleyip yükleyemediğinizi adresine girerek test edebilirsiniz.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba arkadaşlar. Karşınızda Android cihazlar ve uygulamalar için özel tasarlanmış bir reklam filtresi ve eşi görülmemiş bir magisk modülü:
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları ve neden eşsiz olduğu bilgisi şurada:
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum. Projeyi desteklemek istiyorsanız github'tan yıldız verebilirsiniz.
Maalesef çok başarılı değil ben adaway kullanıyorum o daha iyi engelliyor

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Eksiklikleri bildirebilirseniz düzeltmeye çalışırım. Kullanmasanız bile gelişimine katkınız olur.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Merakımdan soruyorum ne gibi bir sorun ile karşılaştınız bende adawaydan bu uygulamaya geçtim ve ilk çıktığından beri bunu kullanmaktayım sorun yaşamadım.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merakımdan soruyorum ne gibi bir sorun ile karşılaştınız bende adawaydan bu uygulamaya geçtim ve ilk çıktığından beri bunu kullanmaktayım sorun yaşamadım.
Hocam aslında genellikle reklamları engelliyor ama bazı reklamlar engellenmemiş oluyor pop up reklamlar çıkıyor o yüzden adaway kullanmaktayım.

Üst Alt