Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

sametyiigit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6 6/128
Konular
4
Video çekme şansınız olur mu?
e devlet uygulamasına girip ikametgah evrakı oluşturmayı dener misiniz hocam büyük ihtimal başınıza gelecek şöyle bir ss bırakayım ben,,, herhangi bir evrakta böyle oluyor oluşturamadan hata alıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videoda çektim hocam
telegram/ mephobias mesaj atarsanız göndereyim :)

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
e devlet uygulamasına girip ikametgah evrakı oluşturmayı dener misiniz hocam büyük ihtimal başınıza gelecek şöyle bir ss bırakayım ben,,, herhangi bir evrakta böyle oluyor oluşturamadan hata alıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

videoda çektim hocam
telegram/ mephobias mesaj atarsanız göndereyim :)
sorun çözüldü. sametyiigit 'e geri bildirimi ve test sürecindeki yarımları için teşekkür ederim.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Neden eşsiz olduğunu şu linkten bakabilirsiniz kısmındaki linkten bişey açılmıyor bilginize.

Ayrıca birkaç sorum olucak kesin net cevaplar gelirse çok sevinirim.

Adaway mı yoksa bu modül mü?

Adaway mı daha fazla şarj tüketir yoksa bu modül mü?

Modülün çalışma prensibi nedir?

Tarayıcı ve uygulamalarda komple çalışıp engelliyor mu?

Ayrıca bir talebim var adguard ın listesini de ekler misiniz. Masaüstünde muazzam çalışıyor

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Neden eşsiz olduğunu şu linkten bakabilirsiniz kısmındaki linkten bişey açılmıyor bilginize.

Ayrıca bir talebim var adguard ın listesini de ekler misiniz. Masaüstünde muazzam çalışıyor
Bu modül herşey den daha iyi ve sürekli güncelleniyor tarayıcı, uygulama ve oyun içerisindeki reklamlar dahi engelleniyor. Konu açıldığından itibaren kullanmaktayım

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Bu modül herşey den daha iyi ve sürekli güncelleniyor tarayıcı, uygulama ve oyun içerisindeki reklamlar dahi engelleniyor. Konu açıldığından itibaren kullanmaktayım
İlker hocam şarja etkisi nedir en çok merak ettiğim şey bu aslında. Konu sahibi de detaylı kesin bi cevap verirse çok mutlu olurum

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
İlker hocam şarja etkisi nedir en çok merak ettiğim şey bu aslında. Konu sahibi de detaylı kesin bi cevap verirse çok mutlu olurum
Şarj konusunda bende bir değişiklik yok aynı ekran süresi alıyorum kullanın sorun yaşamazsınız. Bu cihazı aldım alalı ortalama 4-5 saat civarı alıyorum.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Şarj konusunda bende bir değişiklik yok aynı ekran süresi alıyorum kullanın sorun yaşamazsınız. Bu cihazı aldım alalı ortalama 4-5 saat civarı alıyorum.
İşte şarja etkisi olması gerekiyor ya daha az olucak ya da daha fazla. Google fotoğraflar için modül kurmuştum magiskten. Öyle bir şarj yiyordu ki modüllere karşı tüm güvenimi yok etti

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
İşte şarja etkisi olması gerekiyor ya daha az olucak ya da daha fazla. Google fotoğraflar için modül kurmuştum magiskten. Öyle bir şarj yiyordu ki modüllere karşı tüm güvenimi yok etti
Şarj etkisi belli hocam kısaca şarj tüketimi yok. Modülü silip normal de kullansam yine aynı ekran süresi alacağım. Siz bi deneyin farkı göreceksiniz

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Arkadaşlar reklam sorunum çözülmüş,Adawayden ad host modülüne geçmiş bulunmaktayım hocamdan bir isteğim var
O da
Modülün hangi uygulamalarda çalışıp çalışmayacagini secebilseydik çok iyi olurdu

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Arkadaşlar reklam sorunum çözülmüş,Adawayden ad host modülüne geçmiş bulunmaktayım hocamdan bir isteğim var
O da
Modülün hangi uygulamalarda çalışıp çalışmayacagini secebilseydik çok iyi olurdu
Merhaba. Bunu yapabilmek için VPN tabanlı bir uygulama geliştirmek gerekiyor. Magisk modülü ile bunu yapmak imkansız.

Modül hiç şarj tüketmiyor. Çünkü içerisinde executable dediğimiz bir işlem yok. Adaway bir uygulama ve çalıştırılabilir işlemleri var. Bu sebeple şarj tüketiyordur illa.

Tarayıcı ve mobil uygulamalar dahil bütün sistemdeki reklamları engelliyor. Engelleyemediği olursa raporluyorsunuz en geç 1-2 güne çözüyorum. YouTube için geçerli bir çözüm sunamıyorum ancak. Çünkü youtube akıllı davranıp reklamları videolar ile aynı DNS adreslerinden veriyor.

Modülün çalışma mantığı basit. Unix sistemlerde etc/hosts dosyasını bloklanan DNS leri içerir liste ile değiştirip bunu cihaz yeniden başladığında önyüklüyor. Unix sistemlerde hosts dosyasındaki iletişim kurallarına uyulması gerektiğinden reklamlar engellenmiş oluyor.

Son düzenleme:
Üst Alt