- Adım
- Ali BEYAZ
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hosts dosyası ile reklam engelleme metodu sadece dns adreslerine bağlanmayı engeller. Başka bir şey yapmaz. İstediğiniz diğer şeyler ancak Adguard gibi uygulamalarla olur.
Turkish Ad Hosts salt bir Magisk Modülü projesi değil. Bu projenin amacı Türkiyedeki izleme ve reklam ağlarını ortaya çıkarıp bunları listelemek. Bu liste Adguard DNS tarafından kullanılıyor mesela. En yaygın kullanımı da bilgisayar kullanıcıları açıkçası. Hem kendi scripti hem de chrome eklentisi ile çok yaygın olarak kullanılıyor.
Magiski ben ekledim açıkçası. Burası dışında bir yerde de tanıtımını yapmadım. Özeti bu
Turkish Ad Hosts salt bir Magisk Modülü projesi değil. Bu projenin amacı Türkiyedeki izleme ve reklam ağlarını ortaya çıkarıp bunları listelemek. Bu liste Adguard DNS tarafından kullanılıyor mesela. En yaygın kullanımı da bilgisayar kullanıcıları açıkçası. Hem kendi scripti hem de chrome eklentisi ile çok yaygın olarak kullanılıyor.
Magiski ben ekledim açıkçası. Burası dışında bir yerde de tanıtımını yapmadım. Özeti bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur ama google reklamları görünecek bu seferO zamanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdirek bu linklerle bağlantılı. Engellenen listenizden bunu kaldırabilirsiniz bence hocam dimi