Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hosts dosyası ile reklam engelleme metodu sadece dns adreslerine bağlanmayı engeller. Başka bir şey yapmaz. İstediğiniz diğer şeyler ancak Adguard gibi uygulamalarla olur.

Turkish Ad Hosts salt bir Magisk Modülü projesi değil. Bu projenin amacı Türkiyedeki izleme ve reklam ağlarını ortaya çıkarıp bunları listelemek. Bu liste Adguard DNS tarafından kullanılıyor mesela. En yaygın kullanımı da bilgisayar kullanıcıları açıkçası. Hem kendi scripti hem de chrome eklentisi ile çok yaygın olarak kullanılıyor.

Magiski ben ekledim açıkçası. Burası dışında bir yerde de tanıtımını yapmadım. Özeti bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman direk bu linklerle bağlantılı. Engellenen listenizden bunu kaldırabilirsiniz bence hocam dimi
Doğrudur ama google reklamları görünecek bu sefer

Ü

Üye silindi 265308

Guest
zaman direk bu linklerle bağlantılı. Engellenen listenizden bunu kaldırabilirsiniz bence hocam dimi
Reklam engelleyicilerinde bu sorun var adservice engelli diye sitelere girilmiyor.Ama bu engelli olmasa reklamlar gözükecek işte.Maalesef bunun yüzünden adawaydan vazgeçemiyorum bir site lazım olunca durdurup giriyorum.Ama turkish adhost u PC de kullaniyorum

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Reklam engelleyicilerinde bu sorun var adservice engelli diye sitelere girilmiyor.Ama bu engelli olmasa reklamlar gözükecek işte.Maalesef bunun yüzünden adawaydan vazgeçemiyorum bir site lazım olunca durdurup giriyorum.Ama turkish adhost u PC de kullaniyorum
Bu arada bunun engelini kaldırınca sadece sponsorlu arama sonuçlarına tıklanıyor başka bir yerde reklam falan çıkmıyor yani

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Bunda da internet gitme kesilme problemi mi var adguard dns gibi ?? Çünkü internetim bazen gidiyor

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

emrex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Note 4x
Konular
0
merhaba, microsoft outlook uygulamasında (apk) reklam görünüyor, adguard dns kullanınca görünmüyor.

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
merhaba, microsoft outlook uygulamasında (apk) reklam görünüyor, adguard dns kullanınca görünmüyor.
Geri bildirim için teşekkürler

Bir adet şüpheli DNS adresi buldum. Güncelledim. Yeni güncellemeyi yükleyip deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:

Efranist

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
2
hocam bazı sitelerde özelikle de uygulamalarda engellemiyor adguard kullanmak daha mantıklı geldi bana şahsen eğer adguard kadar etkili bir modül varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

emrex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Note 4x
Konular
0
Geri bildirim için teşekkürler

Bir adet şüpheli DNS adresi buldum. Güncelledim. Yeni güncellemeyi yükleyip deneyebilir misiniz?
Maalesef hocam yine geliyor reklam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
hocam bazı sitelerde özelikle de uygulamalarda engellemiyor adguard kullanmak daha mantıklı geldi bana şahsen eğer adguard kadar etkili bir modül varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Hangi sitelerde ve uygulama da olduğunu özelden hocama iletin yakın zamanda çözecektir. Çok sık oynadığım oyunda çıkar reklamlar da yardımı oldu bi daha çıkma şansı olmadı :D
Maalesef hocam yine geliyor reklam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Outlook bende kullanıyorum ama sorun yok

Üst Alt