Ana Başlık Turkcell VoLTE - VoWifi hizmetlerini tüm cihazlara sundu.

gono

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Selamlar. Xiaomi Redmi Note 5 cihazımda vowifi yi nasıl açabilirim. Hattım Turkcell yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın üst üste mesaj atıyorum. Denilen ayarları yaptım ama vowifi aktif edemedim. Ne yapmam gerekiyor? Redmi Note 5. Hattım Turkcell.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Selamlar. Xiaomi Redmi Note 5 cihazımda vowifi yi nasıl açabilirim. Hattım Turkcell yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın üst üste mesaj atıyorum. Denilen ayarları yaptım ama vowifi aktif edemedim. Ne yapmam gerekiyor? Redmi Note 5. Hattım Turkcell.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sizin volte hizmetini açık. vowifi için *#86583#* yazın,ekranda kısa bir süre "vowifi disabled" yazacak. kodu girmenizi rağmen vowifi gelmiyorsa daha teknik işlemler yapılması gerekir. forumda mmengi üstadımızın açtığı konudan faydalanabilirsiniz ancak yanlış yaparsanız cihaza zarar verebilirsiniz.

BGBBGB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rudi
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Bende zyzel 3312 ise yapılandırma ayarı vardı paylaşayım diyecektim

Üzerinden baya vakit geçmiş hocam ama TTnet mi vermişti modemi size ? aynı modemden bende de var ttnetten almıştım. Fakat yazılım güncelleme menüsü yok. yapılandırma ayarı yükleme seçeneği var. acaba aynı işlevi görür mü ?

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
bu sms i gönderdikten sonra şu tuş kombinasyonlarını yaptık mı ? Vowifi için *#*#869434#*#* ve VoLTE için *#*#86583#*#*

bende de bu arada sadece VoLTE etkinleşti Vowifi omadı
Hocam enabled değil disabled yazması lazım kodu girince. Ona dikkat edin. Disabled yazdıktan sonra ayarlar kısmından VoLte seçeneğinin açık mı kapalı mı olduğunu kontrol edebilirsiniz

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Üzerinden baya vakit geçmiş hocam ama TTnet mi vermişti modemi size ? aynı modemden bende de var ttnetten almıştım. Fakat yazılım güncelleme menüsü yok. yapılandırma ayarı yükleme seçeneği var. acaba aynı işlevi görür mü ?
Goruru sanırım
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu linkten bakarak yapmaya çalışın isterseniz

emreivory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Mi Max 2 de benden Volte açamadım ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilecek var mı..

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
işyerinde bitürlü aktif olmuyor vowifi acaba modemle alakalı bi güncelleme falanmı lazım air ties modem vardı işyerinde.

evde zyxel almıştım senelerdir gayet iyi vowifide aktif.
P-1302-T10B evdeki modem bu ama 2 gün falan aktif oluyor sonra cihazı resetlemem gerekiyor kapatıp açmazsam tekrar aktif olmuyor vowifi

gokhancicekk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi cc9 pro
Cihazım
mi9cc pro
Konular
0
Evet arkadaşlar ben herşeyi yaptım en son modem config görünmüyordu onuda açmayı başardım fakat olmadı. Turkcell i aradım sadeace 4 modeline destek veriyoruz. Tamamjna destek vermemiz için xioami türkiyenin bizimle irtibata geçmesi lazım diyor fakat bir yetkili bulup iletemedim derdimi bilen var ise buraya yazsın görüşelim. Esf değişmeden imkansız esf niye telefonu kabul ettiği telefonlardan biri yapmak. Buda kazık bence. Xioami türkiyenin çözebileceği bir sorunken benim uğraşmam garip.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Evet arkadaşlar ben herşeyi yaptım en son modem config görünmüyordu onuda açmayı başardım fakat olmadı. Turkcell i aradım sadeace 4 modeline destek veriyoruz. Tamamjna destek vermemiz için xioami türkiyenin bizimle irtibata geçmesi lazım diyor fakat bir yetkili bulup iletemedim derdimi bilen var ise buraya yazsın görüşelim. Esf değişmeden imkansız esf niye telefonu kabul ettiği telefonlardan biri yapmak. Buda kazık bence. Xioami türkiyenin çözebileceği bir sorunken benim uğraşmam garip.

bende vodafone ile aynı sorunu yaşadım ancak sorun birazda güncelleme ile alakalıydı anladıgım kadarıyla... bir önceki versiyon neydi haırlamıyorum ama o versiyonda hiç bir şekilde vowifi kullanamadım ondan önce kullanıyordum zaman zaman şu son güncellemede ise hiç sıkıntısız kullanıyorum ekstra bişeyde yapmadım cihaza tamamen orjinal hali sadece ims ekledim okadar.

hatta vodafone u cihaz ayırdıgı için haksız rekabet yüzünden bddk ya şikyet dahi ettim ama kopyala yapıstır hep aynı cevabı veriyorlar operatörlerede ceza veren bi kişi olmadıgı için kaynıyor öyle.bddk dan cihazlardan anlayan tek bi kişi yok ...

Üst Alt