- Adım
- NUMAN UÇAR
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Hemşir(e)
- Konular
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam demek ki ya uyanmışlar mevzuyu sık talep olunca ya da illa bi kaç defa deneyin diyorlar. Umarım yakında olur, düzeltirler.Siz de durumu btk ya aktarım şikayet.btk.gov.tr diye hatırlıyorum yazın oraya ve Türk Telekom daki cevanida ekleyin yollayın düzelir inşallah NUCAR44 hocam daha net bilgi verecektir size sağolsun
Bana cevap gelmedi ama niyeyse 5 gün oldu halen bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yardım edin gene aynı cevabı verdiler illaki btk ya mi iletelimm
Aradım tekrar beklemelisiniz diyorlar cihaziniz eklendiğinde olucak diyor yoksa öyle Apple felan tanimlatamayiz diye direttiriyorlar
Sesli görüşmede bana da öyle dediler. Ben de sisteminizde şu an ne olarak geçiyor telefon dedim. İphone 7 dedi. Dedim sağolun bana hediye ettiniz sanırım iphone 7. Benim cihaz redmi note 7 hanımefendi ne alakası var, geçici tanımlama yapılmış dedim. Öyle bir uygulammız kesinlikle yok dediler bana da. Dedim bi bakın ne yazıyor sistemde. Sonra bi daha baktı ve verdiği cevap, geçici cihaz tanımlanmış size. Öyle görünüyor ama nasıl olmuş bilmiyorum dedi. Bunu biz yapamıyoruz dedi. Dedim zaten siz değil, teknik ekibiniz yapıyor.Dediğiniz gibi yazılı şekilde ve resimli şekilde ileti yolladıktan sonra ileti için beni aradılar Yalnız sizin anlattığınız gibi bir şeyin mümkün olmadığını bana direttiler
Benim amacım iPhone 7 yi kaldırtıp direkt redmi note 7 olarak görünmesiydi sistemde ama başaramadım şimdilik. Çok yakında inşallah. Sözünü aldım, talebim Türk Telekom Genel Merkezine iletilmiş. Sistemde güncelleme yapıp bütün Redmi Note 7 leri tanıtacaklarmış. Hep birlikte göreceğiz artık.
Son düzenleme: