faturasızım bende VOLTE yok 4.5 G cekıyor ama . gelen sms te aktif edilmiştir dıyor ama VOLTE felan yazısı cıkmıyorgaliba faturasızlara ve kurumsallarada direk volte gelmiş bilgisi olan varmı?
Malesef hala aktif edemiyorum.galiba faturasızlara ve kurumsallarada direk volte gelmiş bilgisi olan varmı?
Mİ 9 se TT faturasız kullanıyorum 4 ay eu beta rom kullanıdm 4G çekiyordu hep .2 gün önce Masik roma geçtim kendiliğinden 4.5G oldu tabi VOLTE yok .Malesef hala aktif edemiyorum.
hocam o 4.5g yazısı aldatma sadece romda o yere 4.5g yazmışlar 4g yerine fark o sadeceMİ 9 se TT faturasız kullanıyorum 4 ay eu beta rom kullanıdm 4G çekiyordu hep .2 gün önce Masik roma geçtim kendiliğinden 4.5G oldu tabi VOLTE yok .
biliyorum kardesım zaten kullanmıyorum 4.5 eyvallah sadece bilgi olsun dıye yazdım rom değişimi 4 yada 4.5 rakamsal farklılık yaratıyor icraatı beni ilgilendirmezhocam o 4.5g yazısı aldatma sadece romda o yere 4.5g yazmışlar 4g yerine fark o sadece
arkadaşlar faturalı hat kullanıyorum turk telekom mobil uygulamasından volte yi etkinleştirmek istiyorum olmuyor.
telefon üzerinden volte yi bulamadım mobil ağlara girdim sim karta girdim tüm sekmelere baktım ettim bulamadım mi 10 arayüzü var ama bir türlü bende gözükmüyor. global rom kullanıyorum MI olan. telefon Mi 9T