- Adım
- Ender
- Cihazım
- iPhone 14 Pro
- Meslek
- Teknik Servis
- Konular
- 22
Merhaba arkadaslar Yenilmez 8gb Paketimin aylik 29 tl den 36 tl ye yukseltilmesi ile Yeni bir paket arayisina ciktim
Turk telekom yetkilileri ile konustugum kadariyla Faturali da 15gb Tarifesi ;
15GB internet
1000 dk
1000 sms Icerigi ile bizleri Karsiliyor.
Hemde 35 TL ye 12 ay taahhut ile kullabiliyoruz.
Ek ucretlendirme Yok, Ayrica 15gb Duran paket oldugu icin internet bittigi anda Bilgilendirme mesaji gelip Internetiniz kesiliyor ve Faturaya herhangi birsey yansimiyor.
Turkcell in el avuc yakan fiyatlari, Vodafonun Veremedigi internet hizmetinden sonra ;
Turk telekomun bu tarifesi beni kendine cekti.
Bu tarifeye gecmek icin tek sart Faturasiz Turk Telekom Kullanicisi olmaniz.
Musteri hizmetlerini arayip Faturalida 15GB tarifesine gecip 12 ay tahaaut vereceginizi belirtirseniz sizde gecebilirsiniz.
Diger bir konu olarak da ; Musteri hizmetlerine, Eglence sitelerinden Kesilebilecek Ucretlerin kesilmesini - o servisin kapatilmasini rica ederseniz,
Olasi Ek faturalarin karsisina gecebilirsiniz.
Turk telekom ile ilgili bir sorunuz olursa yardimci olmaya calisirim
EDIT : 35tl + Telsiz kullanim ucreti seklinde Faturalandirilmaktadir. Yani 37,20 kr civarinda..
Turk telekom yetkilileri ile konustugum kadariyla Faturali da 15gb Tarifesi ;
15GB internet
1000 dk
1000 sms Icerigi ile bizleri Karsiliyor.
Hemde 35 TL ye 12 ay taahhut ile kullabiliyoruz.
Ek ucretlendirme Yok, Ayrica 15gb Duran paket oldugu icin internet bittigi anda Bilgilendirme mesaji gelip Internetiniz kesiliyor ve Faturaya herhangi birsey yansimiyor.
Turkcell in el avuc yakan fiyatlari, Vodafonun Veremedigi internet hizmetinden sonra ;
Turk telekomun bu tarifesi beni kendine cekti.
Bu tarifeye gecmek icin tek sart Faturasiz Turk Telekom Kullanicisi olmaniz.
Musteri hizmetlerini arayip Faturalida 15GB tarifesine gecip 12 ay tahaaut vereceginizi belirtirseniz sizde gecebilirsiniz.
Diger bir konu olarak da ; Musteri hizmetlerine, Eglence sitelerinden Kesilebilecek Ucretlerin kesilmesini - o servisin kapatilmasini rica ederseniz,
Olasi Ek faturalarin karsisina gecebilirsiniz.
Turk telekom ile ilgili bir sorunuz olursa yardimci olmaya calisirim
EDIT : 35tl + Telsiz kullanim ucreti seklinde Faturalandirilmaktadir. Yani 37,20 kr civarinda..