- Adım
- Ender
- Cihazım
- iPhone 14 Pro
- Meslek
- Teknik Servis
- Konular
- 22
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediginiz seyi az once test ettim hocam.Türk Telekom'un konu da bahsettiğiniz 10GB tarifesindeyim, sakın ola 15GB olduğuna güvenip geçmeyin derim... (Bu tabi ki kendi şahsi fikrim geçmek isteyen geçsin bu onun sorunu ama altta da biraz bilgi vereceğim neden geçilmemesi gerektiği konusunda)
1. Adam gibi çektiğini görmedim, aşadığım yerle de alakalı sonra daha gelişmiş bir ilçeye taşındım ve çekim gücü yerine geldi ama bu kez de ara ara net kesilmeleri vs oluyor.. (Yaşadığım şehir Bandırma şehir merkezi)
2. Arkadaşın dediği gibi aynen belirtilen ücreti ödüyorsunuz artış olmadan, faturaya ekstradan sadece telsiz kullanım ücreti ekleniyor.. (bu sorun değil yanlış anlaşılmasın)
3. "En büyük sorun ise normal faturasıza göre daha fazla kota harcaması.."
Bu durumun ismini hatırlamıyorum ama şöyle bahsetmek istiyorum; mesela kullandığım Faturalı da 10GB tarifesi tanımlı hattan Miui sitesine girdiğimde (sadece girip hiç bir şey yapmamak) 2-3MB kota harcıyor ama başka normal faturasız hattan aynı işlemi yaptığımda en fazla 0.5-0.8 MB kota harcıyor ve bu tüm internet gerektiren işlemler de böyle, videolar da bile (bir çok hat ile karşılaştırılarak denendi)..
Yani size verdiği NET Paketi 10GB veya 15GB değil de 5 veya 6GB..
Bahsettiğim durumu nette araştırıp daha fazla bilgi edinebilirsiniz..
Ya da tekrardan dile getirmek istiyorum bu olayı bilenler bilir ben tam olarak adını hatırlamıyorum şu an, bilen bilgisi olan arkadaşlar konu altında daha detaylı açık ve anlaşılır bir şekilde yazıya alırlarsa memnun olurum..
O yüzden geçmeden önce düşünün derim..
Herhangi bir fazladan veri Harcamasi yok. Gerek indirmede gerek izlemede.. Speed meter testinde de kontrol ettim. Mobil uygulamadan da Kontrol ettim bir sorun yok.
bimcell turk telekom altyapisini kullaniyor hocam.Ne acayip bi durumdur ki en iyi hizmeti bimcellden aldım. Hepsini denedim sırf meraktan bu arada Türk Telekoma mı ait bimcell?
Bu arada adalar / eskişehir burda sonuç benim açımdan böyle başka yerde nasıl bilmem
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bolgenizi bilemiyorum ancak; Muglada yasiyorum ve bolgeme gore konusacagim.12 Yıllık tt mobil kullanımından sonra turkcell e TERFİ ettim hayat varmış resmen takılmadan net kullanımı çok süper bir duyguymuş. Bu saatten sonra bedava sınırsız net verse almam alana hayırlı olsun.
Mugla merkez Dalyan ortaca ve Fethiyede Bulunuyorum genelde ve Turkcellden daha iyi cektigini itiraf etmeliyim.
Ancak turkcell de 150mbps hiz alabilirken turk telekomda en fazla 80-100mbps alabildim.
Internette herhangi bir takilma donma soz konusu degil KI ;
Zaten 80mbps internet ile 4K videosuna kadar herseyi yapabilirsiniz.