- Adım
- ahmet
- Cihazım
- redmi note 7
- Konular
- 0
Ben redmi note 7 ye yaptıktan sonra wifi ve kamera açılmamaya başladı. Rom atıp düzelttim. Ama haliyle yine gitti twrp.
Twrpnin kalıcı olması için magisk kurun hocam.Ben redmi note 7 ye yaptıktan sonra wifi ve kamera açılmamaya başladı. Rom atıp düzelttim. Ama haliyle yine gitti twrp.
Magiskte yükledim ardından ama sonuç aynıydı. Çarşamba günü miui 10 üzerinden tekrardan deneyecegim.Twrpnin kalıcı olması için magisk kurun hocam.
Wifi ve kamera hatasının twrp ile bağlantısı yoktur. Bugüne kadar hiç duymadım.
Eski hali derken, Stock recovery mi diyorsunuz?benim cihaz twrp ekranında açılıyor, orada kalıyor Herhangi bir işlem yapmadım eski haline nasıl döner
ÖNEMLİ NOT 2 : Note 8 ve Mi 8 Lite modelleri yazılımdan çıkarılmıştır.
evet herhangi bir işlem yapmadım, telefondaki veriler silinmeden açılmaz mıEski hali derken, Stock recovery mi diyorsunuz?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet herhangi bir işlem yapmadım, telefondaki veriler silinmeden açılmaz mı
görseldeki ekranda kalıyor , ne yapmam lazımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rebbot diyorum ama yine aynı ekrana dönüyorumRebbot içinde System,Power Off, Recovery,Bootloader ve EDL diye seçenekler varHocam ana ekrandasınız. En aşağıdaki reboot tuşuna basıp systemi reboot yaparsanız telefonunuz yeniden açılır.
Rebbot diyorum ama yine aynı ekrana dönüyorumRebbot içinde System,Power Off, Recovery,Bootloader ve EDL diye seçenekler var