Yardım This device is locked Sorunu

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Xiaomi mi note 3 kullanıcısıyım mi hesabımı mi cloud un surekli yedekleme yapmasından dolayı sildim daha sonra telefonuma hard reset attım şuan da bu hatayı alıyorum mi hesabımı sildiğim için telefonum kitlendi sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
böyle bi ekran altta ana menu var ama izin vermiyor geçmeme bu alıntı görüntü şifre kısmına basıyorum klavye gelmiyor kalıyorum bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bi ekran altta ana menu var ama izin vermiyor geçmeme bu alıntı görüntü şifre kısmına basıyorum klavye gelmiyor kalıyorum bu şekilde
Simkart varsa cihazda çıkarın, bağlı olduğunuz modem varsa bağlantısını kesin sonra sol üstten geri gelin connect wifi butonu açılır oraya girin.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Oguzhon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Reboot kısmından komple sil baştan yapmam gerekiyormuş uğraşa uğraşa buldum yinede teşekkür ederim hemen ilgilendiğiniz için.
Zenex

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Geçmiş olsun, iyi akşamlar dilerim.
Reboot kısmından komple sil baştan yapmam gerekiyormuş uğraşa uğraşa buldum yinede teşekkür ederim hemen ilgilendiğiniz için.
Zenex

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Xiaomi mi note 3 kullanıcısıyım mi hesabımı mi cloud un surekli yedekleme yapmasından dolayı sildim daha sonra telefonuma hard reset attım şuan da bu hatayı alıyorum mi hesabımı sildiğim için telefonum kitlendi sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Öncelikle Forumumuza Hoş Geldiniz.

Lütfen yeni konu açarken burada belirtilen kurallara göre açalım.

Yeni bir kullanıcı isek lütfen önce S.S.S bölümünü okuyalım

Açtığınız konu başlığı içerisinde; Yardım, Acil, Hızlı, !!! v.s gibi alakasız kelimeler yer almamalıdır.

Başlığınız düzenlendi.

İlginiz için Teşekkür Ederiz

Oyla:

leones07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti. Cihaz da sim kart yok, hesabı aktifleştirmek için wifi ağına bağlanmam gerekiyor fakat wifi şifre bölümünde klavye çalışmıyordu + yüklediğim rom nedense rusça olarak açılmıştı, ne çektim yahu o gün. :D

Böyle durumlarda mi hesap ekranında wifi şifrenizi yazıp kopyalayın, wifi bölümüne geçince yapıştırma yapın, o şekilde ağa bağlanıp hesabınızı doğrulayabilirsiniz. Şu an ki duruma pek yararı olmasa da benim durumuma düşenler için yazayım dedim.
çok işime yaradı sağolasın

Oyla:

Gul

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gulbeniz
Cihazım
xiaomi redmi 3
Konular
0
merhaba ayni sorunu yasiyorum.Yardim ede bilirmisiniz?

Oyla:

arifkarabulut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ARİF
Cihazım
mi 6
Konular
0
Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti. Cihaz da sim kart yok, hesabı aktifleştirmek için wifi ağına bağlanmam gerekiyor fakat wifi şifre bölümünde klavye çalışmıyordu + yüklediğim rom nedense rusça olarak açılmıştı, ne çektim yahu o gün. :D

Böyle durumlarda mi hesap ekranında wifi şifrenizi yazıp kopyalayın, wifi bölümüne geçince yapıştırma yapın, o şekilde ağa bağlanıp hesabınızı doğrulayabilirsiniz. Şu an ki duruma pek yararı olmasa da benim durumuma düşenler için yazayım dedim.
FAYDALI AYNISI BENİMDE BAŞIMA GELDİ KLAVYE AÇILMADI

Oyla:

omer24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
mi8se
Konular
0

Allah razı olsun. Kafayı yiyordum, atacaktım telefonu balkondan aşşağı. Neyse ki senin yorumu gördümde kurtardım telefonu. Teşekkürler

Oyla:

ahhooww

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alper
Cihazım
mi5splus
Konular
0
this device is locked yazıyor telefonda wifi şifresini giriyorum sonra cihazı active et degığımde şifre dogru olmasına ragmen telefon acılmıyor. mi hesabına giriş yapabılıyoruym şifre ile orda yazan numara ile telefondakı numarada aynı ne yapabılırım

Oyla:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
this device is locked yazıyor telefonda wifi şifresini giriyorum sonra cihazı active et degığımde şifre dogru olmasına ragmen telefon acılmıyor. mi hesabına giriş yapabılıyoruym şifre ile orda yazan numara ile telefondakı numarada aynı ne yapabılırım
Zenex hocama ulaşın

Oyla:
Üst Alt